Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 17:00

3.kolo, Ústecký | Děčín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nedělní hrací den přál posilněné záloze fotbalového oddílu SK Plaston Šluknov a uštědřil nováčkovi soutěže debakl


0

Brankostroj vyroben ve Vyšohlídově dílně byl znovu promazán a spuštěň na bezbranné fotbalisty z pod Bukové hory, kteří se snažili alespoň o čestný gól, který nakonec vstřelil útočník Martin Drlík

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Celý první poločas patřil domácím, zejména tedy 4 gólovému galapředstavení kapitána Jaroslava Vyšohlída

Už od prvních minut kontrolovali domácí hru, stále se drželi na míči a svému soupeři povolily, dotknout se míče téměř jen, když ho vytahovali ze své sítě. Skóre otevřel už v 7. minutě kapitán Jaroslav Vyšohlíd, který po krásné přihrávce Zdeňka Jiřínského, zasekl míč ve vápně a střelou k pravé tyči překonal brankáře Chouru. Hosté se pokusili rychle odpověděť, ale jejich vyloženou šanci zmařil Martin Horejš. O 10 minut později bylo na hřišti v Lipové ještě o trochu více veseleji, když po centru Martina Jarábka z prave strany, bojovně zklepl Jiřinský a kapitán Vyšohlíd už měl jednoduchou práci. 2:0 pro domácí.  Posléze znovu zvyšoval, střelou z hranice malého vápna, zkušený útočník Vyšohlíd, poté co dostal přihrávku od talentovaného Lukáše Mendela, který si s lehkostí zpracoval centrovaný míč a už jen sledoval, zda jeho kapitán stihne hattrick do půlhodiny, do které zbývaly už jen dvě minuty. Stav 3:0. Hřebíček do rakve přidal ve 38. minutě, kdo jiný než Jaroslav Vyšohlíd, který se po faula na Jarábka, ujal penaltové kopu a otráveného brankáře Chouru bez problému překonal. Domácí do konce poločasu žádnou další branku nepřidali, proto mezisoučet utkání byl 4:0 pro SK Plaston Šluknov B.

Domácí nepokračovali v gólové kanonádě a dali možnost Verneřicím k čestnému úspěchu

Druhý poločas začal, o poznání, v pomalejším tempu a dlouhé minuty se v Lipové nic nedělo, až v 60. minutě našel vysoký míč záložníka Jarábka hlavu hladové střelce Jaroslava Vyšohlída a ten s trochu štěstí dopravil balón za brankovou čáru. Touha Jaroslava Vyšohlída po šestigólovém pamlsku byla tak silná, že ve vyložené šanci Martina Jarábka ukopl svému spoluhráčovi míč na malém vápně a pochopitelně netrefil v nepřipravené pozici potřebný cíl. V 76. minutě mohli být diváci svědky čestného úspěchu hostů, kteří po nádherném centru Ludvíka Kadlečka na jediného verneřického útočníka, Martina Drlíka, našli útěchu v povedeném přehození brankáře Michaela Jenkam, jemuž bylo pošpiněno dosavadní čisté konto. Verneřicím se pobyt ve šluknovském vápně zalíbil a hned za dvě minuty se Martin Drlík znovu objevil úplně sám před brankářem, ale poskakující míč na malém vápně netrefil. Po 10 minutách vrátil obránce Václav Fišer šluknovské fotbalisty do druhopoločasového vedení, když svou střelou z velkého vápna pobídl verneřického brankáře k pohybu, ale ten odmítl. 6:1. Tento stav se stal pro tento zápas konečným a rezerva Šluknova mohla slavit usazení se na 3. pozici v tabulce děčínského okresního přeboru.



Ohlasy k zápasu


SK Šluknov B
Milan Brynda (vedoucí týmu SK Plaston Šluknov B alias Lipová): První poločas jsme zvládli na výbornou, hlavně tedy díky čtyrem gólům Jardy Vyšohlída, ale druhý poločas jsme pojali malátným dojmem a pokazili jsme našemu brankáři čisté konto. Shrnuto, podtrženo, s výsledkem jsme spokojeni.

Verneřice
Václav Baláž (trenér týmu SK Verneřice ): Náš poměrně starší tým hrubě nestíhal dravé šluknovské fotbalisty a uštědřil nám debakl v podobě 6 gólů. Abych nehledal jen negativa, příjemně mě překvapil výkon našeho pravého obránce Martina Cihláře, který po několikadenní zápasové absenci, podal velmi slušný výkon a zaslouží pochvalu.



Sestavy


SK Šluknov B
M. Jenka [-] - L. Šeliga [-] (46. M. Blaho [-] ) , I. Rybář [-] , V. Fišer [-] , F. Dvořák [-] - J. Baulovič [-] , Z. Jiřinský [-] , L. Mendel [-] , P. Svoboda [-] (58. M. Koukol [-] ) - J. Vyšohlíd [-] (69. E. Jílek [-] ) , M. Jarábek [-]

Verneřice
J. Choura [-] - L. Hnízdo [-] , M. Horejš [-] , L. Kopecký [-] , J. Klouček [-] , L. Kadleček [-] , M. Mlejnek [-] (55. P. Baláž [-] ) , S. Zahradník [-] , V. Rokos [-] (69. M. Sovadina [-] ) , M. Drlík [-] , M. Cihlář [-]

ŽK: 54. F. Dvořák - 78. M. Drlík .
Hráči zápasu: J. Vyšohlíd - L. Kadleček .
Místo: Lipová. Počet diváků: 50. Rozhodčí: PÖSCHKO Jaroslav - MAJSTRŠÍN Marek, TROJAN Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.