0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

5.kolo, Ústecký | Děčín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí se konečně sešli v plnějším počtu, ale i přes drtivý tlak jsou v soutěži stále bez vítězství


Branky


0

Rychlý gól Petra Adamce vyhecoval křečanskou Jiskru k dechberoucímu obětavému výkonu, doplněným o skvěle chytajícího Daniela Mohra. Hosté své vedenínepustili a zápas výborně odbránili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Studená sprcha, pro domácí, v 8. minutě uzavřela obranu Starých Křečan

Zvuk píšťalky rozhodčího Pavle Bendy ještě nedozněl v uších a už byl domácí brankář Michal Rajman donucen vytahovat míč ze své sítě, když po Vyskočilově standardní situaci, Petr Posnar svou hlavičkou chytře vrátil balón do vápna, kde si úspěšně počínal úplně osamocený Petr Adamec a z hranice malého vápna se nemýlil. Vstřelená branka jasně definovala následujících 80 minut, které probíhaly pod březinskou taktovkou. Domácí si i přes hluboký obranný blok soupeře dokázali vytvořit v 15. minutě slibnou příležitost, poté co se navrátilec do sestavy Michal Wirkner vytasil svou nebezpečnou hlavičkou, ale jeho pokus nezapadl mezi tři tyče Mohrovy brány. Skvěle fungující defenziva hostů zcela zabránila dalším nebezpečným ohrožením, proto stav utkání po prvním poločase bylo překvapivých 1:0 pro Jiskru.

Březiny i nadále nepustily soupeře na jejich vlastní polovinu, ale protože domácí ofenzivě chyběl nápad, mohli se radovat hosté

15 minutová přestávka se zdála zbytečná, jelikož nepřinesla nic jiného než to, co bylo k vidění v první fázi zápasu. Domácí v roli hluchého, jenž se snaží hlasitým bušením do vrat, v tomto případě do křečanské defenzivy, nějakým způsobem do nich dostat. Agresivní pojetí urostlých fotbalistů ze Starých Křečan, oceňováno častými žlutými kartami, velmi znepříjemňovalo život domácím hráčům a jediné, co v závěru druhého poločasu utkání přineslo, byla mírná strkanice mezi kapitánem hostů Renatem Calvitim a domácím obráncem Adamem Novotným, ale hlavní arbitr Benda se rozhodl konec utkání zbytečně nekomplikovat červenými kartami, hráčům pouze domluvil a radši svým rázným posledním hvizdem do píšťalky ukončil toto nervózní fotbalové klání.



Ohlasy k zápasu


Březiny
Jan Huk (vedoucí mužstva FK Březiny): Od 8. minuty jsme do svého soupeře tloukli jako do ocelového hřebíku, což nás pochopitelně stálo spoustu sil a jak vidno, v utkání se nám nepodařilo vstřelit ani jeden potřebný gól.

Staré Křečany
Michal Vyskočil (hráč 4. kola a stále fotbalista týmu TJ Jiskra Staré Křečany): Můžu jen potvrdit slova domácích. Od 10. minuty bylo na hřišti jen jedno mužstvo. Naštěstí jim chyběla branková myšlenka a jediným, čím nás ohrožovali, byly jejich střely z dálky, na které máme v bráně Dana, jemuž pomohla v zápase jednou i tyč. Znovu se ukázalo, že když to nejde po fotbalové stránce, musí se to urvat bojovností.



Sestavy


Březiny
M. Rajman [-] - O. Bezchleba [-] (82. B. Beneš [-] ) , P. Beneš [-] (78. J. Kubeš [-] ) , M. Nguyen [-] (46. A. Osmani [-] ) , M. Gina [-] , D. Šindelář [-] , M. Wirkner [-] , V. Endlicher [-] , A. Novotný [-] , L. Šimek [-] , J. Hloušek [-]

Staré Křečany
D. Mohr [-] - I. Rigo [-] (73. R. Stelmaščuk [-] ) , P. Posnar [-] , D. Dvořák [-] , M. Demeter [-] (43. J. Havlíček [-] ) , M. Beneš [-] (88. P. Tichý [-] ) , J. Kafka [-] (78. O. Stach [-] ) , Z. Bajan [-] , P. Adamec [-] , R. Calvitti [-] , M. Vyskočil [-]

ŽK: 19. A. Novotný , 20. D. Šindelář , 64. V. Endlicher , 93. J. Hloušek - 19. J. Kafka , 23. M. Vyskočil , 54. J. Havlíček , 78. Z. Bajan , 78. D. Mohr , 94. O. Stach .
Hráči zápasu: M. Gina - D. Mohr , D. Dvořák .
Místo: Březiny. Počet diváků: 70. Rozhodčí: BENDA Pavel - KOŽÁR Jiří, KOTÍK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.