P. Raba 12.
P. Raba 28.
2:3
(2:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

6.kolo, Ústecký | Děčín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí v roli favorita podruhé za sebou selhali, tentokráte za to může nevyzrálost v koncovce a přesné trefy verneřických forvardů


Branky


0

Favorizované Markvartice okusily znovu jak chutná porážka. V tomto případě nebyla na vině nedostatečná bojovnost, ale spíše přílišná snaha přecházející v křeč a taktéž neproměňování už tak málo vzniklých příležitostí

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly Petra Raby v prvním poločase stačily pouze na zkorigování výsledku

Zápas začal ve vyrovnaném duchu. Do první příležitosti se dostali hosté, když v 8. minutě po střele z dálky nastřelili břevno brány golmana Václava Gregora, jenž následný odražený míč skryl před dobíhajícími verneřickými vlky. První markvartický pozdrav přišel až v 12. minutě v podání Jakuba Šimka, který svým stříleným centrem donutil brankáře Jaroslava Chouru jen vyrazit před sebe, kde už číhal dobíhající hrající trenér Petr Raba a doklepl míč do brány. Dlouho netrvalo a na hřišti v Markvarticích bylo srovnáno, kvůli trestuhodnému neuhlídání Ludvíka Kadlečka a jeho následné hlavičce, kterou nedal Gregorovi sebemenší šanci. Srovnáno 1:1. Ospalý výkon markvartické obrany neměl konců a hned o 2 minuty později se postaral verneřický útočník Martin Horejš o premiérové vedeni v zápase, když svou nádhernou střelu z 25 metrů otřel o horní tyč markvartické brány. V gólové přestřelce nechtěla otálet ani domácí ofenziva, proto o tři minuty později převzal Petr Raba míč na středu hřiště, posunul si ho a svou střelou z 35 metrů překvapil brankáře Chouru. 2:2. Od této chvíle se defenziva domácích srovnala a také i díky nim kádr z Markvartic lehce přejímal otěže utkání. Jenomže výraznější gólová příležitost nebyla do konce prvního poločasu vytvořena, a proto oba celky napochodovaly do kabin s lehce neočekávaným skórem.

Markvartické obléhání v druhém poločase by se dalo charakterizovat jako mdlé a netrpělivé

Verneřice vstoupily do druhého poločasu s jasnou taktikou, stáhnout se, bránit zuby nehty výborný prozatímní výsledek, a když to půjde, vyrazit i do protiútoku. Druhý poločas nezačal pro domácí zrovna nejradostněji, jelikož po nešťastném zranění Jakuba Šimka, který byl jediným, kdo dokázal rozbourat hostující obranný blok a nešikovné domluvě realizačního týmu, byl Šimek stáhnut a do hry nasazen navrátilec po zranění a červené kartě, Zdeněk Šafránek. I bez Jakuba Šimka si ale domácí vytvářeli slušné příležitosti. Do jedné se dostal v 60. minutě právě zmíněný Zdeněk Šafránek, jehož povedený volej nezapal mezi tři tyče. Hra se přesunula pouze na jednu polovinu a markvartičtí fotbalisté před sebou měli velmi složitou úlohu, vymyslet, jak proklouznout skrz zónovou obranu fotbalistů zpod Bukové hory. V 72. minutě byl rébus vyřešen, ale pouze relativně, neboť v přečíslení 3 na 1 se Zdeněk Šafránek rozhodl pro střelu, ale ta brankáři Chourovi jen vyprášila rukavice. Následná šance Jana Svobody skončila podobným způsobem, neúspěšně. Domácí se zdáli být čím dál více netrpělivější, útočili ve stále větším počtu hráčů a poměrně riskantně otevírali zadní vrátka pro střídajícího zkušeného útočníka Jana Běhunka, jemuž se v 88. minutě podařilo prosadit a svou střelou do protipohybu golmana Václava Gregora a dal možnost k propuknutí ohromné radosti verneřických fotbalistů, protože domácí už nebyli schopni do závěrečného hvizdu jakýmkoliv způsobem ohrozit bránu soupeře.



Ohlasy k zápasu


Markvartice
Petr Raba (hrající trenér týmu TJ SK Markvartice): V prvním poločase jsme byli dezorientovaní, proto jsme také dvakrát inkasovali. Druhá půle byla bez pohybu, každý čekal, co udělá druhý a mohli jsme se rázně přesvědčit, že tým, jehož šest hráčů stojí na hranici soupeřova vápna, nemůže čekat, že vyhraje. Měli bychom se všichni nad sebou zamyslet a uvědomit si, co každý z nás dělá špatně.




Sestavy


Markvartice
V. Gregor [-] - J. Šimek [-] (55. Z. Šafránek [-] ) , A. Vlach [-] , T. Svoboda [-] , J. Gaher [-] , P. Raba [-] , J. Svoboda [-] (83. J. Benzl [-] ) , M. Bernat [-] (72. T. Göttlich [-] ) , L. Zeman [-] , V. Polan [-] , P. Kolman [-]

Verneřice
J. Choura [-] - V. Rokos [-] (68. M. Sovadina [-] ) , L. Hnízdo [-] , M. Horejš [-] , L. Kopecký [-] , J. Klouček [-] , L. Kadleček [-] , M. Mlejnek [-] (65. P. Baláž [-] ) , S. Zahradník [-] , M. Drlík [-] , P. Rokos [-] (50. J. Běhunek [-] )

ŽK: 44. M. Bernat - 37. V. Rokos , 50. J. Klouček .
Hráči zápasu: P. Raba - L. Kadleček , J. Běhunek .
Místo: Markvartice. Počet diváků: 57. Rozhodčí: Jirsák Jaroslav - ŠEFČÍK Michal, KADORA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.