1:2p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Ústecký | Děčín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oslabený těchlovický kádr výborným bojovným výkonem urval v Krásné Lípě nakonec dva body


Branky


0

Přestože Český Lev odehrál celých 90 minut v nezáviděhodném počtu, předvedl mimořádný výkon a uvedl tak Krásnou Lípu do hlubokého stavu přemýšlení o své hře

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zkušený Josef Roubíček se zasloužil o otevření skóre zápasu

V úvodu utkání se ve 4. minutě nádhernou střelou k pravé tyči blýskl těchlovický kapitán Tomáš Novák, ale zákrok domácího brankaře Drahoňovského byl ještě třpytivější a vyrazil ji na rohový kop. O necelé dvě minuty později likvidoval domácí gólman další střelu, kterou tentokráte vypustil ze svých kopaček Filip Hýl. Hned na to měla Krásná Lípa příležitost zahrávat volný přímý kop z hranice pokutového území, ale její osud byl zpečetěn podobně jako ty předchozí dvě těchlovické. Krásnolipští fotbalisté se znovu předvedli poté, co Novák nastřelil břevno Víškovy branky. V 15. minutě krásně uvolnil Bohuslav Veselý Pavla Kuntu a ten nastřelil další část brankové konstrukce brány golmana Josefa Drahoňovského. Zhruba v polovině prvního poločasu zahrávali domácí volný přímý kop a po přihrávce na volného Roubíčka, jenž přízemní střelou k levé tyči vstřelil úvodní branku utkání, šli svěřenci Milana Dvořáka do vedení. 1:0. Ve 34. minutě, po faulu na neodstavitelného útočníka Veselého, zahrával Tomáš Novák přímák, ale Drahoňovský nebezpečnou střelu chytil. Aby domácí brankář Víšek nebyl pozadu, o tři minuty později taktéž vyboxoval míč, který mířil do brány. Protože ve 41. minutě nezachytil pěkný centr Tomáše Nováka Pavel Kunta, odcházelo do kabin za stavu 1:0 pro domácí.

Územní převaha domácích jim byla k ničemu, Tomáš Novák a jeho standardka poslala utkání do penalt

Druhý poločas začali domácí aktivněji a po celou dobu druhé půle pokračovali v aktivním pojetí. Jejich gólová šance ve 47. minutě, ale neutužila jednobrankové vedení, neboť o to se postaral brankář Víšek a bravurně následnou střelu zlikvidoval. Těchlovice měly obrovskou příležitost k vyrovnání, když Zdeněk Erneker po krásné přihrávce Ondry Gálika znovu neuspěl v souboji s krásnolipským brankářem. V 69. minutě se ke střele napřáhl domácí kapitán Milan Pešír, ale jeho střelu Petr Víšek výtečně kryl. Posléze utkání lehce ztratilo atraktivní rej slibných příležitostí, a až v 86. minutě po faulu na Pavla Kuntu zahrával Tomáš Novák přímý volný kop z hranice pokutového území domácích, který tečoval domácí hráč ve zdi rukou, proto nezbývalo hlavnímu rozhodčímu Martinovi Pileckému nařídit pokutový kop. Ten s přehledem proměnil Tomáš Novák a nečekaně snížil stav na 1:1. Do konce utkání již branka nepadla, a tak přišla na řadu penaltová loterie. 

Plusový bod si připsal Lev

V penaltách jasně kralovali hosté, kteří díky své skvělé exekutorské úspěšnosti a výborným zákrokům Petra Víška porazili svého soupeře v poměru 3:1.



Ohlasy k zápasu



FK Český Lev Těchlovice
Jiří Hýl ml. (člen realizačního týmu FK Český Lev Těchlovice): Na utkání jsme přijeli pouze s deseti hráči a ve značně pozměněné sestavě jsme dokázali přivést z Krásné Lípy dva body. Musím všem našim hráčům sklonit poklonu za předvedený bojovný výkon.



Sestavy


Krásná Lípa
J. Drahoňovský [-] - M. Pešír [-] , T. Novák [-] , N. Huňara [-] , J. Roubíček [-] , F. Holubek [-] , M. Smejkal [-] , A. Jungmann [-] , T. Lipman [-] , M. Pešír [-] , D. Cempírek [-] (69. P. Bár [-] )

FK Český Lev Těchlovice
P. Víšek [-] , B. Veselý [-] , Z. Erneker [-] , F. Hýl [-] , P. Kunta [-] , T. Novák [-] , P. Trlica [-] , O. Gálik [-] , J. Majer [-] , V. Frič [-]

ŽK: 27. M. Pešír , 44. D. Cempírek , 86. J. Roubíček - 30. J. Majer , 52. B. Veselý , 88. P. Trlica .
Hráči zápasu: T. Novák .
Místo: Krásná Lípa. Počet diváků: 50. Rozhodčí: PILECKÝ Martin - HAVRAN Jan, HARTIG Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.