2:3p.
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

12.kolo, Ústecký | Děčín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FK Český Lev Těchlovice - SK Březiny


Branky


0

Zvedající se Březiny zavítaly na horkou půdu do Těchlovic, ale ani dvoubrankové vedení jim nepomohlo ke třem bodům

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kaňku na skvělém výkonu hostů v prvním poločase udělalo Novotného vyloučení ve 42. minutě

Hned zkraje utkání si vytvořili po krásné akci gólovou příležitost, kterou načal Pavel Kunta přihrávkou na Petra Mužíka, jenž ve vápně našel Luboše Trlicu, ale ten nedokázal svou hlavu přesně zamířit. V 6. minutě si Těchlovice díky své aktivitě vynutily pokutový kop. Naštěstí pro hostující celek brankář Rajman anuloval tuto výhodu a pokus Luboše Trlicy vyrazil. O 9 minut později daly o sobě vědět i Březiny, respektive Daniel Šindelář, jenž pumelenicí z volného kopu vymetl pavučinu v levé šibenici brankáře Petra Víška. Březinský kapitán byl při chuti a zanedlouho se mu znovu podařilo ohrozit domácí branku. Tentokráte nastřelil tyč. Hosté se po pěkné akci ve 25. minutě a přízemní střele dostali do dvoubrankového vedení. 2:0. Těchlovickému Lvovi se podařilo snížit ve 40. minutě pomocí Tomáše Nováka a jeho skvěle provedené technické střele. 2:1. Do konce prvního poločasu byl ještě vyloučen za druhou žlutou kartu březinský bek Adam Novotný a Březiny se tak dostaly do svízelné situace.  

Skvělá orientace Tomáše Nováka se zasloužila o vyrovnání skóre

Těchlovičtí fotbalisté využili početné výhody hned v 54. minutě poté, co po rohovém kopu vyrovnal už svou druhou brankou v zápase kapitán Novák. 2:2. Následující půlhodinka přinesla minuty plné ostrých soubojů, vyhrocených situací a prakticky po celou tuto dobu se oba celky k ničemu nepustily. Až na gólovou příležitost v závěru utkání, kdy si po rohu znovu našel své místo domácí kapitán, ale jeho nebezpečná hlavička jen těsně minula levou tyč Rajmanovi brány. Utkání bylo tedy donuceno rozhodnout až v pokutových kopech.

Ani ne patnáctiletý Marek Špringl rozhodl o penaltové loterie

Jak bylo utkání po celou dobu vyrovnané, pokutové kopy nepřinesly žádnou změnu. Bez ztráty kytičky postupovaly oba týmy ve všech pěti sériích. Až v té šesté zaváhal Petr Mužík a trenérem horlivě přemlouvaný mladý Marek Špringl využil vzniklé výhody a připsal Březinám příjemný bonus v podobě plusového bodu.



Ohlasy k zápasu


FK Český Lev Těchlovice
Jiří Hýl ml. (člen realizačního týmu FK Český Lev Těchlovice): Zápas byl vyrovnaný, i přestože soupeř hrál druhý poločas o deseti, tak jsme nedokázali tuto výhodu využít. Myslím, že remíza je spravedlivá. Bonusový bod z pokutových kopů je už jen loterie, ve které byli dnes hosté úspěšnější.




Sestavy


FK Český Lev Těchlovice
P. Víšek [-] - P. Kunta [-] , L. Trlica [-] , Z. Erneker [-] (85. A. Světelský [-] ) , K. Ženíšek [-] , P. Mužík [-] , T. Novák [-] , P. Trlica [-] , O. Gálik [-] , J. Majer [-] (54. B. Veselý [-] ) , J. Štarman [-]

Březiny
M. Rajman [-] - M. Gina [-] , L. Šimek [-] (69. M. Špringl [-] ) , Z. Ferko [-] , D. Šindelář [-] , P. Beneš [-] , J. Kubeš [-] , A. Novotný [-] , M. Nguyen [-] (85. A. Osmani [-] ) , P. Havlíček [-] , V. Horčička [-] (75. J. Brouček [-] )

ŽK: 67. Z. Erneker , 87. T. Novák - 8. A. Novotný , 30. P. Havlíček , 36. M. Rajman , 89. J. Kubeš . ČK: 42. A. Novotný .
Hráči zápasu: T. Novák - D. Šindelář .
Místo: Těchlovice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Šefčík Ladislav - HRUBÝ Pavel, KADORA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.