Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

13.kolo, Ústecký | Děčín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

SK Březiny - TJ Kemp Starý Šachov


0

Březiny trpělivě vyčkávaly na vhodnou příležitost, a jakmile přišla, nasázely Starému Šachovu 4 branky během pár minut

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

12 osudových minut

Domácí začali utkání velice zhurta, neboť už ve 3. minutě se velké šanci objevil Michal Wirkner, ale jeho střela nebyla ještě gólová. O pozitivnější naladění se postaral až kapitán Daniel Šindelář ve 24. minutě, když otevřel skóre nádhernou střelou z trestného kopu. 1:0. Netrvalo dlouho a domácí diváci se mohli o dvě minuty později radovat znovu, neboť díky rychlé orientaci se dostal Michal Wirkner k odraženému míči a bez problému zakončil. 2:0. O umocnění euforie se ve 30. minutě postaral druhou brankou Šindelář, a jakmile Michal Gina ve 36. minutě ukončoval gólovou salvu, bylo jasné, že Starý Šachov se už z tohoto výprasku jen horko těžko vzpamatuje.

Klidnější poločas nerozbouřila ani Endlicherova výstavní rána

Druhou půli vzalo březinské vedení jako možnost zapojit hráče na střídačce a nechat tak vyniknout perspektivní budoucnost klubu. Utkání se tedy odehrávalo momentálně v klidnějším tempu, až do té doby, kdy se v 66. minutě napřáhl ke střele z levého rohu velkého vápna Vít Endlicher a vymetl pravou šibenici Hlaváčovy brány. Opravdu nádherný fotbalový moment! Hra se po této ráně znovu uklidnila a poslední vzrušení přinesl až samotný závěr zápasu. V 89. minutě se po nepřehledné situaci a centru kapitána Martina Janovského nedomluvil Michal Gina se střídajícím mladým brankářem Miroslavem Jandou a rázem byl čestný počin na světě. Ginova malá domů přelobovala domácího brankáře a skončila v síti. 5:1.



Ohlasy k zápasu


Březiny
Jan Huk (vedoucí týmu SK Březiny): Prvních 24 minut jsme se trápily, poté přišla gólová lavina, kluci se uklidnili a hned se hrálo jinak. Vše bylo jen o jedné brance.




Sestavy


Březiny
M. Rajman [-] (79. M. Janda [-] ) - J. Hloušek [-] , M. Wirkner [-] (46. A. Osmani [-] ) , M. Gina [-] (70. V. Horčička [-] ) , L. Šimek [-] (46. J. Kubeš [-] ) , Z. Ferko [-] , D. Šindelář [-] , P. Beneš [-] , D. Pilík [-] (46. M. Špringl [-] ) , P. Havlíček [-] , V. Endlicher [-]

Starý Šachov
J. Hlaváč [-] - M. Flieger [-] , M. Žiak [-] , J. Urban [-] , M. Soukup [-] (65. M. Fišer [-] ) , J. Richtr [-] , M. Janovský [-] , O. Klepsa [-] , D. Doležal [-] (28. J. Valenta [-] ) , Z. Sladomel [-] , B. Matějček [-]

Hráči zápasu: D. Šindelář , J. Hloušek .
Místo: Březiny. Počet diváků: 80. Rozhodčí: PÖSCHKO Jaroslav - JARISCH Daniel, MAJSTRŠÍN Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.