4:2
(2:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 17:00

1.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Ervěnice v prvním kole zvládla utkání s Tuchořicemi


Branky


11. L. Niš , 37. S. Dvořák , 60. J. Král , 75. L. Niš - 23. J. Orság , 42. P. Valenta
0

Od začátku lepší domácí tým si utkání zbytečně komplikoval neproměňováním šancí, načež se hostům vždy podařilo vyrovnat. Ervěnice ale zabraly, potvrdily to, že jsou lepším mužstvem na hřišti a zaslouženě vyhrály.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ervěnice nevyužily své šance

Tuchořice byly od začátku horší a brzy mohl u jejich jména svítit nelichotivý počet obdržených branek. Ervěnice měla v první půli více ze hry a jen díky řadě neproměněných šancí, se šlo do šaten za nerozhodného stavu. Ale vraťme se na samý začátek utkání. Již v 11.minutě poslal domácí do vedení Ladislav Niš, ale za pár minut na tento stav reagovaly Tuchořicer srovnáním zásluhou Jiřího Orsága. Otěže ale opět převzali domácí a ve 37.minutě zvyšoval na 2:1 Samuel Dvořák. Jenže, zřejmě, aby to bylo pro diváky zajímavější a hlavně dramatičtější, hostům se opět podařilo srovnat, když se krátce před koncem první půle trefil Pavel Valenta.

Kvalitní druhý poločas v podání Ervěnic

Hosté chtěli v druhé půle předvést zcela jiný výkon, než na začátku zápasu, jenže to samé chtěli i domácí a nakonec se ukázalo, že ti k tomu přistoupili mnohem lépe. Ačkoliv byly šance na obou stranách, více si jich vytvořili ervěničtí a ve dvou případech z nich dokázaly dát gól. Nejprve se v 60.minutě trefil Jan Král a o patnáct minut později upravoval na konečných 4:2 pro Ervěnice Ladislav Niš. Domácí první utkání zvládli a zcela zaslouženě vyhráli.



Ohlasy k zápasu



Sokol Tuchořice
Radek Richter (trenér Sokol Tuchořice): Z naší strany to bylo málo bojovný utkání. Prohrávali jsme osobní souboje, hlavně ten první poločas, i když skončil remízou. Ervěnice byly lepší, rychlejší, měly rychlý kluky dopředu, takže my, než jsme si na ně zvykli, tak jsme prohrávali.



Sestavy


SK Ervěnice - Jirkov B
R. Dráb [-] - P. Císař [-] , J. Emmer [-] (56. O. Lebart [-] ) , L. Šroub [-] - J. Král [-] , L. Niš [-] , R. Ambroz [-] , D. Glas [-] , J. Bidař [-] (46. J. Emmer [-] ) , S. Dvořák [-] (83. V. Sailer [-] ) - P. Národa [-] (46. L. Valčík [-] )

Sokol Tuchořice
M. Kořán [-] - O. Plánička [-] (65. P. Benda [-] ) , R. Pohořelec [-] , M. Malý [-] , D. Bodnar [-] - P. Hoferica [-] , O. Smékal [-] , P. Valenta [-] , M. Plánička [-] - J. Mlejnek [-] (46. P. Kašík [-] ) , J. Orság [-]

ŽK: 44. P. Císař , 45. L. Šroub , 53. J. Emmer , 80. D. Glas - 55. D. Bodnar , 90. M. Plánička .
Hráči zápasu: J. Orság .
Místo: Žižkova ul.. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Bretschneider Kamil - PLZÁK Daniel, RŮŽIČKA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.