Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 13:30

2.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka v Černovicích skončila lépe pro Ervěnice B


Branky


9. L. Pomajsl , 26. P. Pilo , 67. M. Dufek , 80. L. Pomajsl (p.) , 81. R. Sukovatý - 4. P. Národa , 38. D. Haviár , 43. D. Haviár , 59. L. Niš , 63. P. Císař
0

To byly gólové hody. Atraktivní utkání na počet branek byl k vidění v Černovicích, kam zavítala rezerva Ervěnic. Vývoj utkání se přeléval na obě strany, nakonec došlo na pokutové kopy, které hosté všechny proměnili a získali o bod navíc.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólová přetahovaná

Domácí hned na úvod utkání dostali ve 4.minutě gól, kdy se prosadil Pavel Národa. Na to hned v 9.minutě kontroval černovický Libor Pomajsl a srovnal na 1:1. Ve 26.minutě se prosadil Petr Pilo a domácí rázem vedli. Ervěnice měly více ze hry a také jim se podařilo srovnat na 2:2, kdy se střelcem ve 38.minutě stal Ladislav Niš. Jasnou ukázku utkání "jako na houpačce" předvedl ve 43.minutě David Haviár, který se individuálně prosadil přes tři hráče a strhl stav zápasu opět na stranu hostů. V poločase tedy svítil na tabuli výsledek 2:2.

Domácí za 20 minut srovnali

V druhém poločase se utkání jednoznačně vyvíjelo pro Ervěnice. V 59.minutě si další branku připsal Ladislav Niš, kdy si po kombinaci přebral míč, obešel brankáře a přidal čtvrtou branku hostů. Pátou branku vstřelil hlavou v 63.minutě ervěnický Petr Císař a zdálo se, že utkání má jasného vítěze. Jenže domácí nesložili zbraně. V 67.minutě se trefil Milan Dufek, v 80.minutě si druhou branku v utkání připsal Libor Pomajsl a na konečných 5:5 v 81.minutě vyrovnal Rober Sukovatý. Domácí měli v závěru velkou šanci na gól, ale nedokázali jí využít. Bohužel, v penaltách se jim už tolik nedařilo, dokázali proměnit jen tři penalty z pěti možných. Hosté byli naopak pokaždé úspěšní a slavili těsnou výhru.



Ohlasy k zápasu



SK Ervěnice - Jirkov B
Miroslav Šístek (sekretář SK Ervěnice B): Byli jsme lepší, hráli jsem dobrý kombinační fotbal, ale vzadu jsme to moc nezvládli, možná to kluci trošku podcenili a mysleli si, že mají výhru v kapse. Domácí toho využili a srovnali.



Sestavy


SK Černovice
D. Nozar [-] - R. Sukovatý [-] , A. Fazekaš [-] , L. Pomajsl [-] , M. Dargaj [-] , M. Uhlíř [-] (46. M. Moravec [-] ) , P. Pilo [-] (63. M. Naďal [-] ) , M. Dufek [-] , J. Hamalčík [-] , J. Eleš [-] , J. Vrbka [-]

SK Ervěnice - Jirkov B
P. Červenka [-] - L. Šroub [-] , J. Bidař [-] , J. Emmer [-] , P. Císař [-] - D. Haviár [-] , J. Emmer [-] , J. Šlachta [-] , V. Kořínek [-] (90. L. Kocour [-] ) - P. Národa [-] , L. Niš [-]

ŽK: 40. L. Niš .
Hráči zápasu: J. Emmer .
Místo: Černovice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Dušík Zbyněk - ČERVENÝ Tomáš, ŠEFČÍK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.