1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 12:30

8.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Unčín loupil v Přestanově, ten dostal dvě červené karty


Branky


0

Nováček I.B třídy se stává štikou soutěže, obě branky Unčína vstřelil Novotný.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva direkty Novotného

Začátek utkání patřil hostům, kdy po rychlém brejku dobře zasáhl brankář Staněk. Z následného rohu šel míč těsně vedl domácí branky. Po deseti minutách se do dobré šance dostal domácí Šmejkal, jeho křižná střela šla mimo. Pak během devíti minut padly všechny tři branky. Ve 20. minutě se dostal před Staňka Novotný, který mu nasadil jesličky a Unčín vedl - 0:1. Přestanov vyrovnal po rychlém autovém vhazování Dvořáka, míč do branky dorazil Šmejkal - 1:1. Jenže pak si vzal míč do parády znovu Novotný a parádní střelou z trestného kopu nedal Staňkovi šanci - 1:2. Pět minut před odchodem do kabin našel Dohnal Linera, ale Mikšovský byl na místě.

Góly žádné, místo toho dvě červené karty

Po změně stran byl aktivnější Přestanov, který byl více na míči. Obrana hostí v čele s Mikšovským všechny sitauce vyřešila. Unčín se naopak dostával do zakončení sporadicky, na branku vystřelil pouze dvakrát a to vždy z půlky hřiště. V závěru na hřišti vzplanuly emoce. První červenou viděl domácí Josef Korbel, který byl vyloučen přímo z lavičky. Minutu před koncem ho následoval Jakub Voráček, který se pokusil komentovat počínání hlavního sudího. To už ale nic nezměnilo na tom, že tři body se stěhují do Unčína.



Ohlasy k zápasu


TJ Přestanov
Pavel Plecitý, trenér Přestanova: "Prohra nás mrzí. Laxní přístup v prvním poločase a dva obdržené goly byly špatnou vizitkou naší hry. Ve druhé puli jsme nedokázali nic vymyslet a tak hosté zaslouženě vyhráli. Kaňkou zápasu jsou dvě vyloučení, kdy na byl podnět vymyšlené urážky od pomezního vyloučen Korbel a tíhu prohry neunesl Voráček, který kritizoval hlavního sudího. Na tento zápas budeme muset rychle zapomenout a soustředit se na derby v Chlumci."

TJ Sokol Unčín
František Frolík, záložník TJ Sokol Unčín: "Věděli jsme hlavně o síle domácího střelce Dvořáka. Za první půli jsme si zasloužili vyhrát, v tom druhém už byli domácí lepší. Mrzí nás zranění útočníka Kukrále. Věříme, že se dá brzy do pořádku."



Sestavy


TJ Přestanov
J. Staněk [-] - V. Vyšata [-] , J. Dohnal [-] - A. Pospíšil [-] - P. Šmejkal [-] , J. Voráček [-] , D. Dvořák [-] (72. J. Pavlík [-] ) - J. Stupka [-] (56. P. Tvrdík [-] ) , M. Vobecký [-] (46. M. Charvát [-] ) , R. Němeček [-] , B. Liner [-]

TJ Sokol Unčín
V. Mikšovský [-] - M. Sém [-] , M. Olexa [-] , D. Sém [-] , D. Toncar [-] - F. Frolík [-] , M. Novotný [-] , M. Kašík [-] , J. Soukup [-] - M. Pokorný [-] , S. Kukrál [-] (75. J. Blažek [-] )

ŽK: 36. V. Vyšata , 65. M. Charvát , 87. J. Pavlík - 56. D. Sém , 62. D. Toncar , 62. M. Novotný , 65. J. Soukup , 70. S. Kukrál , 84. F. Frolík . ČK: 65. J. Korbel , 89. J. Voráček .
Místo: Přestanov. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Mareš Jaroslav - SABO Miroslav, BOUMA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.