2:1
(1:0)
52. P. Hora
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 12:00

9.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček z Unčína dál stoupá tabulkou, Malšovice se topí v krizi


Branky


0

Fotbalisté Unčína doma udolali Malšovice 2:1, vítěznou trefu měl na svědomí Miroslav Pokorný.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kašík předvedl střelu, která připomněla Dočkala

Domácí nemohli počítat s nejlepším střelcem týmu Stanislavem Kukrálem, který chyběl pro zranění. Skóre se poprvé měnilo v 27. minutě, kdy se do míče opřel levačkou Kašík a krásnou střelou o tyč otevřel skóre. Rána unčínského útočníka tak trochu připomínala kvalifikační trefu Bořka Dočkala proti Nizozemsku. Zvýšit mohl Olexa, ale nejprve hlavou špatně trefil míč, následně mu do střely skočil jeden z malšovických obránců.

Malšovice se z vyrovnání radovaly pouze 13 minut

Ve druhé půli Unčín ukázal, že mu změny stran moc nesedí. Čtvrt hodiny byli horším celkem a logicky přišlo vyrovnání. Po centru ze strany ještě Mikšovského zachránila horní tyč, k odraženému míči se ale dostal Hora, který se nemýlil. Jenže v 65. minutě se opřel do míče Pokorný a odměnou mu byl vítězný gól. Malšovice vrhly všechny síly do útoku. Ale jednou jim radost překazilo postavení mimo hru, pěkným zákrokem se blýskl Mikšovský. Malšovice tak potřetí v řadě nebodovaly, naopak Unčín potřetí za sebou zvítězil.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Unčín
František Frolík, obránce TJ Sokol Unčín: "Jsme rádi, že se nám podařilo urvat tři body, jinak bychom byli skoro na druhém konci tabulky. V prvním poločase jsme dominovali, další šance bohužel zůstaly nevyužity. Druhá půle nám opět nevyšla, ale silou vůle jsme to ukopali. Důležité je, že už nedostáváme tolik branek a že to při absenci Kukrála na sebe vzali další hráči. Příští týden už snad bude náš střelec k dispozici."

FK Malšovice
Radovan Urban, FK Malšovice: "Tvrdý a vyrovnaný zápas. Rozhodl fakt, že domácí byli prostě efektivnější v koncovce"



Sestavy


TJ Sokol Unčín
V. Mikšovský [-] - M. Sém [-] , M. Olexa [-] (61. K. Mach [-] ) , D. Sém [-] , D. Toncar [-] - M. Pajer [-] , F. Frolík [-] , M. Novotný [-] (86. S. Hendrych [-] ) , M. Kašík [-] (76. M. Červeňák [-] ) , J. Soukup [-] - M. Pokorný [-]

FK Malšovice
V. Mráz [-] - J. Janda [-] (72. P. Hvozdovič [-] ) , P. Veselý [-] , J. Podloučka [-] (72. M. Hoffmann [-] ) , O. Línek [-] , V. Zápotocký [-] - T. Klínský [-] , A. Dědič [-] - P. Hora [-] - J. Veselý [-] , M. Virkovský [-] (70. P. Veselý [-] )

ŽK: 29. J. Soukup , 39. D. Sém , 56. M. Pokorný , 57. M. Olexa - 79. P. Hvozdovič , 80. P. Veselý , 87. T. Klínský .
Místo: Krupka UMT. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Bretschneider Kamil - KARASINSKI Marek, KARRMANN Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.