3:2
(2:1)
45. L. Mach
80. L. Mach
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 11:00

10.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumec opakoval tradiční chyby a proto odjel z Krupky bez bodu


Branky


26. M. Novotný , 29. M. Olexa , 55. S. Kukrál - 45. L. Mach , 80. L. Mach
0

Nováček z Unčína ve svém azylu porazil poslední celek tabulky 3:2 a nadále drží kontakt se špičkou soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Novotného paráda, naději vykřesal Lukáš Mach

Domácí ve svých řadách uvítali snajpra Kukrále, do vedení je dostal krásnou střelou z dvaceti metrů Novotný. Za tři minuty se pěkně uvolnil Pajer, přihrávkou vybídl Olexu, který ho nezklamal a Kubec lovil podruhé míč ze své sítě. Chlumec nebyl nebezpečný, ale těsně před odchodem do kabin šťastně snížil kapitán Lukáš Mach.

Chlumec se v závěru snažil, s výsledkem ale nepohnul

Vstup do druhé půle vyšel lépe unčínským fotbalistům. Pokorného rohový kop si našel Kukrál a jeho razantní hlavička skončila v síti. Chlumec se ale nezvládal, zlepšil se a deset minut před koncem vykřesal naději druhou trefou Lukáš Mach. Poté si ale Chlumec vyloženou šanci nepřipravil a domů tak odjel bez bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Unčín
Michal Novotný, záložník Sokola Unčín: "Dnešní zápas jsem viděl dvojmo. Ale dokud jsme drželi míč na zemi, tak to bylo dobré, soupeř se k ničemu nedostal. Pak máme momentky, kdy to jenom zbytečně nakopáváme a tím se utavíme. Místo toho, abychom soupeři dali bůra, tak se strachujeme do konce zápasu."

TJ Chlumec
Petr Škvor, trenér TJ Chlumec: "Opakujeme v obraně pořád stejné chyby a sami se na gól nadřeme. Prohrát jsme si nezasloužili. V posledních třech kolech musíme nasbírat co nejvíce bodů, ať nám ostatní týmy bodově ještě více neodskočí."



Sestavy


TJ Sokol Unčín
V. Mikšovský [-] - M. Sém [-] , M. Olexa [-] (65. K. Mach [-] ) , D. Sém [-] , D. Toncar [-] - M. Pajer [-] , J. Soukup [-] , F. Frolík [-] , M. Novotný [-] (81. S. Hendrych [-] ) - M. Pokorný [-] , S. Kukrál [-] (73. J. Blažek [-] ) -

TJ Chlumec
M. Kubec [-] - L. Šulc [-] , R. Jakubec [-] , P. Semenský [-] , L. Mach [-] , M. Sak [-] , L. Vacovský [-] , M. Škultéty [-] , F. Chrudimský [-] , J. Mach [-] (75. P. Škvor [-] ) , M. Semenský [-]

Místo: Krupka UMT. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Budský Václav - JIRSÁK Jaroslav, RYDVAL Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.