1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 10:15

1.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těsná výhra Kadaně nad Podbořany


Branky


0

Kadaň v prvním kole 1.A třídy přivítala na svém hřišti tým Podbořan. Diváky utkání příliš nepobavilo a chudé bylo i na góly. Jedinou branku v zápase vstřelil kadaňský Karban, který tak svému týmu zařídil výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízová první půle

První pětačtyřicetiminutovka utkání mezi Tatranem a Podbořany nebyla pro diváky příliš atraktivní. Více šancí si spíše vypracovali domácí, ale vše se minulo účinkem. Ve fotbale se hraje na góly a tak zůstalo z pohledu domácích jen u nastřelené tyčky a přestřelení brány. Ani Podbořany se příliš nehrnuly dopředu. Za celou první půli se k bráně Kadaně dostaly snad jen ve dvou případech. Skóre tak prozatím zůstalo 0:0.

Utkání chudé na góly

Druhý poločas se Kadaň snažila více hrát na polovině soupeře a hned z toho bylo několik slibných šancí, které ani nyní nebyly využity, a to ani v případě, kdy byla prázdná brána. Lépe začaly hrát i Podbořany, které velmi vážně dvakrát zahrozily, ale branka z toho nebyla. Gólu se diváci dočkali až v 84.minutě, kdy se po rychlém protiútoku prosadil Karban. Další branky již k vidění nebyli a utkání skončilo těsným rozdílem 1:0 ve prospěch Tatranu Kadaň.



Ohlasy k zápasu


FK Tatran Kadaň
Pavel Kostrzewa (předseda FK Kadaň): Bylo vidět, že se naše mužstvo teprve sehrává, protože v základu bylo pět nebo šest nových hráčů, takže ještě si to úplně nesedlo. Ale viděl jsem náznaky dobré kombinační hry, kdy jsme Podbořany kolikrát přehráli, ale s mizernou koncovkou. Doufám, že příští zápasy již budou golově bohatší.




Sestavy


FK Tatran Kadaň
M. Bartůněk [-] - M. Moravec [-] , J. Šabík [-] , M. Sojčík [-] (11. F. Fefrčík [-] ) , M. Kocík [-] - M. Vejvoda [-] (78. P. Hrdina [-] ) , O. Mikeš [-] , M. Paul [-] , J. Kiliján [-] (76. M. Zaržický [-] ) - M. Brychta [-] , V. Karban [-]

TJ Tatran Podbořany
V. Bláha [-] - Z. Poborský [-] , F. Kováč [-] , M. Janoušek [-] , A. Hodek [-] , D. Kalanin [-] (18. J. Morávek [-] ) , Z. Machyna [-] , J. Krupička [-] (59. A. Jančík [-] ) , V. Csorosz [-] , L. Sklenička [-] , O. Vignát [-]

ŽK: 65. M. Bartůněk , 82. J. Šabík , 90. M. Zaržický - 32. L. Sklenička , 32. V. Csorosz , 66. V. Bláha , 90. Z. Machyna . ČK: 93. M. Moravec .
Místo: tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Javorek Jiří - STRÁDAL Ladislav, MALEČEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.