4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

2.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrubé chyby stály Obrnice body


Branky


0

Mladý kádr Obrnic narazil na ten zkušenější a výsledkem toho byla snadná výhra Domoušic 4:0, kdy většina gólů padla po individuálních chybách obrnických hráčů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Laciné góly do sítě Obrnic

Domácí proti Obrnicím začali jak nejlépe mohli, pravdou ovšem je, že jim k tomu hosté hodně pomohli. Po dvou hrubých chybách obrnických hráčů, kteří soupeři doslova nahráli na góly, se domácí v 17.minutě zásluhou Pavla Bartka a ve 33.minutě z kopačky Marka Izera, dostali do vedení. Domoušice byly ostatně na hřišti mnohem lepší, než jejich protivník. Tlačily se dopředu, měly více ze hry a dokázaly využít chyb hostů. Poločas tak zaslouženě vyhrály 2:0.

Domoušická zkušenost

V druhém poločase už začaly být více aktivní i Obrnice a zhruba pětadvacet minut se držely na půlce Domoušic. Bohužel, v základu hostů hraje řada mladých hráčů, kteří zatím neumí dát finální přihrávku nebo z náporu využít šanci, která se naskytne. Na druhé straně jsou zkušenosti Domoušic, kteří dokázali obrnickým hráčům dvakrát utéct a opět z toho dát gól. Domoušice si utkání zkušeně pohlídaly a vyhrály zaslouženě.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Obrnice
Stanislav Zaspal (trenér TJ Sokol Obrnice): Chvíli se nám dařilo, chvíli ne. Máme v kádru mladé hráče, kteří jsou nezkušení, nemají důraz v soubojích a zatím neumí dobře řešit finální situace, ale já věřím, že se to postupně zlepší.



Sestavy


TJ Sokol Domoušice
L. Šulc [-] - Z. Maurer [-] , M. Lokajíček [-] , S. Alberovský [-] , M. Slušný [-] - P. Rais [-] (83. Z. Kutner [-] ) , D. Urma [-] , M. Izera [-] (68. K. Kousek [-] ) , P. Bartko [-] - J. Uhlík [-] (65. T. Zlatohlávek [-] ) , M. Faltus [-]

TJ Sokol Obrnice
L. Molnár [-] - V. Zaspal [-] , L. Havelka [-] (68. P. Hendrych [-] ) , S. Zaspal [-] , M. Plaček [-] - K. Kraitl [-] (73. J. Strnad [-] ) , J. Zaspal [-] , O. Berki [-] - A. Kadlec [-] , J. Pilař [-] - J. Olexa [-]

ŽK: 53. J. Uhlík , 58. M. Faltus - 44. M. Plaček , 75. S. Zaspal .
Místo: Domoušice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Mecl Petr - KOLÁTOR Petr, MATERNA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.