Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

2.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Spořice zkušeně vyloupily Podbořany


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Taktika Spořicím pomohla

Spořice do utkání vstoupily daleko lépe, než domácí. Plnily přesné pokyny trenéra a zaslouženě se ujaly vedení 0:1, když se po osmi minutách hry trefil Martin Slajchrt. V Podbořanech je velké hřiště, domácí tým disponuje mladými hráči, s tím vším si hosté poradili, přehráli domácí. Druhý gól hostů přidal ve 20.minutě Martin Vašina. Domácím se podařilo krátce před koncem první půle snížit na 1:2, když se trefil Zdeněk Poborský.

Hattrick spořického Slajchrta

I ve druhém poločase se hra odvíjela od toho, co Spořice chtěly hrát. Opět si hosté vytvořili několik vyložených šancí, ze kterých dokázali vstřelit nádherné góly. Dá se říct, že jim tam spadlo vše, na co sáhli. V 65.minutě přidal třetí gól Martin Slajchrt. Za tři minuty padl do brány Podbořan další gól, prosadil se Tomáš Belej. Na 2:5 upravoval v 72.minutě podbořanský Lukáš Sklenička, který si však dal vlastní branku. Hned na to se mezi gólové střelce zařadil i Adam Hodek z Podbořan. Poslední slovo ale měly Spořice. V 81.minutě si další gól připsal Martin Slajchrt a v utkání zaznamenal hattrick.



Ohlasy k zápasu



1. FC Spořice
Pavel Svoboda (manažer 1.FC Spořice): Hráči splnili vše, co jsme si před zápasem řekli. Myslím, že jsme zaslouženě vyhráli, byli jsme po všech stránkách lepším týmem.



Sestavy


TJ Tatran Podbořany
V. Bláha [-] - J. Volf [-] (70. J. Morávek [-] ) , Z. Poborský [-] , J. Krupička [-] (46. A. Jančík [-] ) , A. Hodek [-] , L. Sklenička [-] , F. Kováč [-] , Z. Machyna [-] , O. Vignát [-] , L. Harag [-] (70. L. Turek [-] ) , M. Janoušek [-]

1. FC Spořice
M. Hanuš [-] - D. Dvořák [-] (63. L. Zvánovec [-] ) , M. Slajchrt [-] , M. Vašina [-] (46. T. Belej [-] ) , V. Dobiáš [-] , J. Eiselt [-] , M. Campr [-] , V. Vlček [-] , O. Polák [-] (53. T. Verner [-] ) , M. Drbohlav [-] , J. Kubálek [-]

ŽK: 16. O. Vignát - 83. J. Eiselt .
Místo: Podbořany. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Holec Ladislav - HUSAR Vladislav, HAMŠÍK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.