Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

2.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ervěnice doma přestřílely Louny B


Branky


2. D. Vacula , 8. J. Bašek , 53. L. Valčík , 57. J. Král , 57. J. Bašek , 74. J. Král - 86. P. Zomer
0

Mládí vpřed. To se ukázalo v Ervěnicích, kde domácí hráči proháněli lounské borce jak na honu. Rozhodl začátek utkání a mimo jiné také v druhé půli otevřená hra hostů. Ervěnice zvítězily 6:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý nástup domácích

Utkání rozhodl začátek utkání, kdy již ve 2.minutě dával po rohu na 1:0 David Vacula. V 8.minutě poslal Mašl do akce Baška, ten si míš zpracoval na prsa a podél brankáře přidal druhou branku pro domácí. Ve 33.minutě neproměnil ervěnický Král nařízenou penaltu. Do šance se dostaly i Louny a možná, kdyby jí proměnily, utkání by se mohlo vyvíjet jinak. Poločas tedy skončil 2:0 pro Ervěnice.

Louny otevřely vrátka

Druhý poločas Louny chtěly hrát, vzadu nechaly obranu otevřenou a soustředily se na útočnou fázi. To však byla voda na mlýn pro domácí, kteří disponují řadou rychlých hráčů. Ti díru v obraně dokázali využít a postupně navyšovali skóre. V 53.minute přidal třetí branku Lukáš Valčík, hned o čtyři minuty později ho následoval Jiří Bašek. V té samé minutě se prosadil i Jan Král a tentýž hráč se zapsal i u šesté branky pro domácí. Lounům se podařil v závěru alespoň symbolický gól, když se ze standartní situace prosadil Patrik Zomer.



Ohlasy k zápasu


SK Ervěnice - Jirkov
Miroslav Šístek (sekretář SK Ervěnice): Naše hra byla výborná. Hlavně mladí kluci velmi dobře zahráli. Ukázali velký potenciál.




Sestavy


SK Ervěnice - Jirkov
M. Schwarz [-] (67. L. Eichler [-] ) - M. Mašl [-] , L. Trávníček [-] , L. Valčík [-] (80. J. Emmer [-] ) , R. Čibenka [-] - P. Proll [-] (46. M. Braum [-] ) , S. Dvořák [-] (74. J. Šlachta [-] ) - - J. Bašek [-] , J. Král [-] , D. Glas [-] , D. Vacula [-]

FK SEKO Louny B
T. Patrovský [-] - P. Zomer [-] , T. Kyncl [-] , M. Havlíček [-] (60. M. Kyncl [-] ) , J. Sainer [-] , L. Koubek [-] (46. J. Jantoš [-] ) , P. Pecinka [-] (46. V. Radoský [-] ) , J. Novotný [-] , J. Vlček [-] , L. Jamrich [-] (62. D. Hrušovský [-] ) , T. Šťourač [-]

ŽK: 51. J. Král - 34. J. Vlček , 82. J. Novotný .
Místo: Žižkova ul.. Počet diváků: 180. Rozhodčí: Holly Martin - MECL Marcel, PROVAZNÍK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.