Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

13.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divočinu v Křešicích musely rozhodnout penalty


Branky


0

Domácí Křešice přišly o dva vyloučené a hodně se zlobily na rozhodčího. Libouchec zase nebyl spokojený se dvěma body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři branky a červená karta

V prvním poločase se diváci rozhodně nenudili. Už ve 4. minutě se pěkně uvolnil Martinů a prostřelil Větvičku. Ačkoliv libouchecký trenér Václav Strádal své hráče nabádal, aby si pohlídali rychlonohého Lepiče se Satranem, právě druhý jmenovaný jim nasázel hattrick. Poprvé to bylo v 21. minutě, kdy vyrovnával. To už Křešice hrály bez vyloučeného Kühna, který fauloval unikajícího útočníka Libouchce a musel předčasně pod sprchy. Libouchec si vzal vedení zpátky v 28. minutě, kdy se po centru dostal k míči Hejna a pohotově prostřelil Větvičku. Jenže sedm minut před poločasem vyrovnal opět Satran.

Křešice otočily zápas, ale přišlo druhé vyloučení

Po změně stran nebyla nouze o zajímavé situace. V 70. minutě slaví Satran již zmiňovaný hattrick. Domácí jsou na koni, padají z něj v 77. minutě, kdy je po druhé žluté kartě docela přísně vyloučen Rusý. Libouchec využívá dvojnásobné přesilovky a alespoň vyrovnává, když se deset minut před koncem prosadil Němeček. V penaltové loterii pak měli více štěstí hosté, kteří si domů odvezli bonusový bod.



Ohlasy k zápasu


FK Křešice
Luboš Pekárek, vedoucí FK Křešice: "Ani nemám chuť nic hodnotit. Jsem znechucený z výkonu hlavního rozhodčího. Soupeř byl slabý, ale nechápu, že dostaneme pět žlutých a dvě červené. A soupeř nic. Hlavně druhé vyloučení bylo opravdu velmi sporné, oba hráči šli do souboje stejně, ale žlutou a následně červenou dostal jen Rusý."

TJ Libouchec
Václav Slavka, záložník FK Libouchec: "Věděli jsme, čím mohou být Křešice nebezpečné. A stejně jsme si rychlonohé domácí útočníky nepohlídali. Myslím si, že jsme tady měli získat tři body, i proto je to trochu zklamání."



Sestavy


FK Křešice
O. Větvička [-] - J. Rusý [-] , L. Cibulka [-] , D. Lenrt [-] , J. Suchánek [-] , Z. Satran [-] , J. Lepič [-] , V. Kühn [-] , J. Kučera [-] (74. L. Pekárek [-] ) , K. Patka [-] , L. Schoř [-]

TJ Libouchec
D. Klačanský [-] - M. Didi [-] (68. V. Slavka [-] ) , T. Palaščák [-] , L. Martinů [-] , R. Němeček [-] , J. Studený [-] , M. Řízek [-] , M. Hejna [-] , R. Král [-] (71. T. Klazr [-] ) , L. Kučera [-] , M. Hammer [-] (79. M. Richter [-] )

ŽK: 53. J. Rusý , 57. J. Lepič , 80. O. Větvička , 83. Z. Satran , 90. D. Lenrt . ČK: 15. V. Kühn , 77. J. Rusý .
Místo: Křešice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kolátor Petr - MECL Petr, MATERNA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.