Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 15:00

13.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lovosická rezerva tvrdě trestala chyby České Kamenice


Branky


7. J. Vochomůrka , 14. M. Walter (p.) , 16. M. Walter , 21. V. Krpeš , 40. R. Podrazil , 44. V. Krpeš - 55. J. Chmelík (p.) , 68. J. Chmelík
0

Svěřenci Pavla Doležala porazili Českou Kamenici 6:2. Pro hosty to byl ale velmi krutý výsledek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lovosice nasázely za poločas šest gólů

V prvním poločase prokázaly Lovosice parádní koncovku. Každá větší šance prakticky skončila gólem. Vše načal v 7. minutě Vochomůrka, kterému přihrál Espinosa. Následně mohli hosté vyrovnat, jeden z jejich hráčů ale místo prázdné branky trefil tyčku. Na druhé straně se v rychlém sledu dostal ke slovu Walter. Nejprve proměnil po faulu na Podrazila pokutový kop, za dvě minuty využil nádherné akce Kroupy a Vochomůrky. V 21. minutě přišla další povedená domácí akce. Kombinaci dua Drbal - Espinosa zakončil Krpeš. Pátou trefu měl na svědomí Podrazil, který hlavou využil rohový kop Waltera. Hrůzný poločas pro Českou Kamenici uzavřel Espinosa. Nutno dodat, že hosté zahodili několik velkých šancí.

Domácí ubrali, hosté dokázali Chmelíkem snížit

Po změně stran Lovosice ubraly a ke slovu se dostali hosté. Domácím se navíc zranil brankář Šafránek, kterého nahradil Zdvořák. Ten pak musel hasit faulem špatnou malou domů, následnou penaltu proměnil Chmelík. Nejlepší střelec hostí se pak postavil k přímému kopu a telezivním gólem upravil na konečných 6:2.



Ohlasy k zápasu


ASK Lovosice B
Pavel Doležal, trenér ASK Lovosice B: "Hlavně první poločas byl z naší strany výborný, góly padaly po vynikajících situacích. Je ale pravda, že Česká Kamenice nehrála vůbec špatně a výsledek prvního poločasu pro ní byl krutý. Po změně stran už jsme nehráli dobře a hosté toho využili."

FK Česká Kamenice
Pavel Mokráček, trenér FK Česká Kamenice: "Kdyby zápas skončil 6:6, tak by se nikdo nemohl divit. Domácí tvrdě trestali každou naší chybu. Naopak my netrefíme ani prázdnou branku. To nás sráželo celý podzim, který se nám vůbec nepodařil."



Sestavy


ASK Lovosice B
M. Šafránek [-] (47. J. Zdvořák [-] ) - J. Kovařík [-] , M. Kočina [-] - V. Kroupa [-] (46. B. Baborák [-] ) , M. Walter [-] (55. M. Klouček [-] ) - R. Espinosa [-] - V. Krpeš [-] , T. Hrdý [-] , J. Vochomůrka [-] , R. Podrazil [-] , J. Drbal [-]

FK Česká Kamenice
M. Vaněk [-] - P. Vaněk [-] , J. Čvančara [-] , T. Tschakert [-] , F. Louda [-] (70. L. Landovský [-] ) , V. Mysliveček [-] - J. Šimek [-] (46. A. Hodač [-] ) , M. Mach [-] , J. Mitruška [-] (2. M. Jírava [-] ) , J. Chmelík [-] - F. Černý [-]

ŽK: 23. J. Zdvořák - 51. A. Hodač .
Hráči zápasu: M. Walter , R. Espinosa - J. Chmelík .
Místo: Lovosice B. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Klimpl Miroslav - MATAS Martin, DOLEŽAL Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.