1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 16:00

2.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Mistrovicích měli střelci volno


Branky


0

Hosté na tři body nedosáhli

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle pro hosty

Zápas začal aktivitou domacího celku,který prvních deset minut měl navrch,ale domácí se šancemi šetřili tak se vcelku nic důležitého nedělo,po deseti minutách se hosté pomalinku rozkoukali a začali přebirat otěže zápasu. Hosté si začali vytvářet brankové příležitosti,ale proti nim stal výborný domácí brankář,který držel svůj tým v zápase. Hosté předváděli pěknou kombinační hru,která ale k brankovému vyjádření nevedla,domácím fungovala především defenziva v čele s brankářem a co se týče hry dopředu byla celkem bezzubá,jen na několik málo náznaku šancí. Hosté se snažili ale s výsledkem prvního poločasu už nic nedokázali udělat. poločas tedy 0:0.

Dobrá defenziva slavila uspěch

Druhý poločas začal stejně jak skončil první,hosté si svou herní pohodu přenesli i do druhého dějství a pokračovali v nastoleném trendu,zkoušeli otevřít vrátka dobré defenzivní činnosti domacích ale ne a ne je otevřít. Domací se soustředili na obranu tak ,že jen sporadicky ohrožovali branku hostí,když se povedlo zakončit tak to brankář hostí zlikvidoval. Celý druhý poločas vítězili obranné činnosti nad ofenzivním snažením,zejména hostí kteří předvaděli kombinační fotbal. Na konci zápasu hosté dostali do vyložené šance ,kterou bravurním zákrokem zlikvidoval domácí hrdina v brance. Zápas dospěl po této spálené šanci až k pokutovým kopům. Hosté si zasloužili tři body ,ale proměňovaní šancí na začatku soutěže jim přisoudilo jen bod po devadesáti minutách.

Bod navíc zůstal doma

Penalty jsou brány jako loterie,což se tady potvrdilo,střelci se střídali v uspěšně provedených exekucích s těmi méně uspěšnýmí a rozhodla až osmá série kdy hosté nedali a domací bod navíc brali všemi deseti.



Ohlasy k zápasu


Mistrovice
Vojtěch Kovář: -Hosté byli po většinu zápasu lepší a my jsme výborně bránili za což kluky musím pochválit,celá defenzivní činnost od nás byla dobrá a hosté,kteří hráli pěkný kombinační fotbal jsme udrželi na uzdě. Samozřejmě musím pochválit našeho brankáře.




Sestavy


Mistrovice
L. Růžička [-] - M. Jansa [-] , R. Krejčí [-] , D. Novotný [-] , H. Vrbický [-] - V. Kovář [-] (73. M. Peřina [-] ) , P. Maixner [-] , M. Matějka [-] , P. Vencl [-] - Z. Škorpil [-] , M. Matějka [-]

Fotbal Žichlínek
R. Šilar [-] - J. Ptáček [-] , C. Tomopulos [-] (46. J. Krejčiřík [-] ) , J. Šenkýř [-] , J. Fibikar [-] , L. Motl [-] , A. Dorazil [-] , A. Antes [-] (73. S. Miko [-] ) , M. Řehák [-] (36. P. Kočí [-] ) , L. Vaníček [-] , M. Pánik [-]

ŽK: 33. C. Tomopulos , 73. J. Ptáček .
Místo: Mistrovice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Šejna Jiří - FIEDLER Radek, DIBLÍK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.