Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 16:00

4.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bude se opakovat předchozí kolo v Červené Vodě?


Branky


0

Divák by si přál, střelecké hody jako před týdnem v Červené Vodě. Určitě už méně trenéři, ale uvidíme, jak to dopadne. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nepoznal vítěze

Zápas začal z obou stran opatrně. Až v 11. minutě se usměrnili domácí, kdy po akci z pravé strany a centru do vápna střílí mimo domácí Škorpil.

V 15. minutě hosté centrují z levé strany do vápna, kde se nejlépe orientuje Bednář a dostává hosty do vedení 0:1.

Domácí jsou stále aktivnější. V 19. minutě Škorpil netrefuje z dobré vzdálenosti bránu. Vynahrazuje si to však o 4 minuty později, kdy pěknou akci středem rozjíždí Matějka a jeho krásnou finální přihrávku zužitkuje dokonale Škorpil. Dpmácí forvard je při chuti a jeho individuální akce končí těsně mimo branku. 

Ve 33. minutě domácí Matějka zahazuje další šancí domácích. V těchto fázích zápasu byli domácí nebezpečnější, ale převážit výsledek do poločasu se jim nepodařilo. 

Poločas končí nerozhodně 1:1.

Střelci domácích předčili hosty

Druhý poločas začal v poklidném tempu. Na vině bylo určitě i počasí. V 7. minutě druhého poločasu po faulu domácí zahrávají trestný kop. Z dobrých 25 metrů od pomezní čáry a domácí Stejskal trefuje přesně prostředek branky. Ovšem k údivu všech hostujícímu brankaři propadává míč mezi rukama. Stav 2:1.

Po tomto momentu domácím narostly křídla a v 57. minutě domácí zakombinovali rychle a přesně. Z této rychlé kombinace vytěžil domácí Baláš, který z očí do očí hostujícímu Šnevajsovi nezaváhal a zvyšuje na 3:1.

Hosté v 66. minutě rozjeli pěknou akci zprava. Dostali míč na malé vápno, ale Roček trestuhodně přestřeluje. Hosté se snažili tlačit, ale domácí obrana byla pevná a nepouštěla hostující tým do velkých šancí.

V 80. minutě naopak domácí udeřili počtvrté, kdy se trefuje Kovář a utkání je 10 minut před koncem jasné. Hosté se hned po obdržení gólu dostali na dostřel, ale Maleček trefuje jenom tyč.

Stejný hráč se ale přeci jenom dočká a upravuje v 90. minutě na 2:4 s pohledu hostí. 



Ohlasy k zápasu


Mistrovice
Vojtěch Kovář-hráč: Prvních dvacet minut jsme chtěli hrát opatrně a čekat s čím hosté přijdou. Myslím , že pak jsme byli o něco nebezpečnější a dokázali jsme své šance proměnit. Tým podal dobrý výkon a určitě bych pochválil Jardu Stejskala, který odehrál vynikající zápas.




Sestavy


Mistrovice
L. Růžička [-] - R. Krejčí [-] , D. Moravec [-] , J. Stejskal [-] (90. T. Janda [-] ) , D. Novotný [-] - M. Matějka [-] , P. Maixner [-] , M. Jansa [-] (20. J. Baláš [-] ) , V. Kovář [-] - M. Matějka [-] (8. M. Peřina [-] ) , Z. Škorpil [-]

FC Jiskra 2008 B
T. Šnevajs [-] - Z. Kolbe [-] (75. J. Kopecký [-] ) , K. Uhliř [-] , M. Hoško [-] , P. Stašák [-] - P. Jurenka [-] (61. M. Fňouk [-] ) , J. Machovič [-] (55. M. Hnátnický [-] ) , P. Roček [-] (78. M. Ježek [-] ) , M. Bednář [-] , Š. Votoupal [-] , M. Maleček [-]

ŽK: 24. M. Hoško , 90. M. Bednář .
Místo: Mistrovice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: KERHÁT Patrik - FORMÁNEK Daniel, BAMBUŠEK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.