4:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 16:00

5.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj nejlepšího útoku s jednou nejhorších obran v soutěži.


Branky


0

Červená Voda jako domácí tým se prezentuje velmi produktivním útokem a doma body nerozdává, jak na to budou reagovat hosté, kteří nepřijeli zrovna v nejlepším rozpoložení? 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas.

Poslední tým zavítal na hriště Červené Vody s jasným cílem, zlepšit svou defenzivní činnost. Zprvu se to hostům dařilo a byli i nebezpeční. Domácí, kteří doma mají výbornou produktivitu se zastřelovali hned od začátku , ale jejich útočné snahy končili mimo branku nebo v náručí Martince v brance hostí. Ve 14. minutě musel odstoupit domácí utočník Stolarik a na hru domácích to mělo negativní vliv po celý zbytek prvního poločasu. Hra se přelévala ze strany na stranu, ale branky se diváci nedočkali i když jsou asi zvyklí. Poločas tak končí bez branky.

Druhá půle pro domácí.

Domácí vstoupili do druhého poločasu velmi dobře a hned po osmi minutách se trefuje domácí Jurenka a upravuje stav na 1:0. To byla živá voda pro domácí a ti začali hosty tlačit pred svou branku. V 61. minutě se po pěkné akci trefuje domácí Votoupal a je to 2:0.      

Hosté se ani v tomto utkání nevyvarovali chyb ve své obraně, a v 65. minutě další z nich trestá domácí Pasker 3:0. Strašidelnou dvacetiminutovku pro hosty zakončuje domácí Roček, který střílí čtvrtou branku a hosti ani v tomto duelu neokusí jaké to je vyhrát. Domácí si za druhý poločas zaslouženě připisují tři body.



Ohlasy k zápasu


FC Jiskra 2008 B
Habarta-trenér: Jsem spokojenej, že jsme neinkasovali a hlavně jsme potvrdili domácí tři body z minulého zápasu. Musím kluky pochválit za zodpovědný výkon.




Sestavy


FC Jiskra 2008 B
P. Černý [-] - M. Hinkelmann [-] , M. Hoško [-] , P. Stašák [-] - M. Maleček [-] , P. Jurenka [-] , M. Bednář [-] (77. J. Halanič [-] ) , J. Machovič [-] (83. J. Opravil [-] ) , P. Roček [-] - J. Pasker [-] , S. Stolarik [-] (14. Š. Votoupal [-] ) -

Sopotnice
J. Martinec [-] - R. Kalousek [-] , P. Pánik [-] , L. Koupil [-] , V. Peterka [-] , J. Šebrle [-] (78. L. Hampl [-] ) - D. Macek [-] , P. Jariš [-] - O. Voleský [-] , M. Mašanský [-] , M. Stárek [-] -

ŽK: 22. V. Peterka , 75. J. Šebrle , 81. P. Jariš .
Místo: Červená Voda. Počet diváků: 130. Rozhodčí: SERBOUSEK Petr - FILIP Jan, SMOLA Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.