3:1
(1:1)
39. M. Hanus
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

6.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí bodovali naplno.


Branky


0

Souboj patého s devátým sliboval vyrovnanou podívanou, ale jak se ukázalo nebylo tomu tak. Domácí nekorunovaný remízový král, tři remízy ze čtyř zápasů, chtěli doma bodovat naplno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nepoznal vítěze.

Na domácích bylo vidět hned od počátku utkání, že chtějí dnes bodovat naplno. Soupeře zatlačili na svou útočnou polovinu a předvaděli oku lahodící kombinace, hosté se nedokázali vyrovnat domácím ani v jediném aspektu hry a bylo otázkou času, kdy se pohne skóre v prospěch domácích. Běží 12. minuta a domácí založník Dorazil zakončuje přesně 1:0. Povolený doping v podobě branky domácím pomohl k dalším akcím, které ale ve většině případů končili v náručí hostujícího brankáře Rösslera.

Hosté se nedostávali vůbec do hry a domácí byli po zbytek poločasu jasně lepším týmem. Ve 39. minutě si domácí obrana vybrala slabší chvilku, kdy z ojedinělé akce hostů jeden z krajních obránců domácích odkopavá míč, tak nešťastně že trefuje vlastní branku, nutno říct že v pravdě parádně pod víko. Takto také poločas končí.

 

Druhý poločas patřil opět domácím.

Do druhé půle nastoupili domácí s tím, že budou trefovat jen branku hostí. To se jim daří hned v 50. minutě kdy napřahuje Jelínek a vrací domácím vedení 2:1. Hostům jako by vypadalo, že dochází dech a to domácí opět trestají o osm minut později Pánik zvyšuje na 3:1. 

To hostům na sebevědomí nepřidá, a domácí jen svou střeleckou nemohoucností nezvyšují skóre. Zápas hraný bez žlutých karet se odvíjí podle domácího scénaře. Pro Žíchlínek tři body zajístí posun v tabulce vzhůru a to si určitě za předvedený výkon zaslouží. Hosté po vyhraném domácím zápase minulý týden, odjíždí s prázdnou.



Ohlasy k zápasu


Fotbal Žichlínek
Milan Schembera-trenér: Byli jsme v zápase po celou dobu lepší, hosté se ze začátku snažili kousat, ale nedařilo se jim. My jsme odehráli dobrý zápas, jen mohl být s lepší koncovkou.




Sestavy


Fotbal Žichlínek
D. Valenta [-] - M. Štarman [-] (83. M. Tareš [-] ) , P. Kočí [-] (57. M. Řehák [-] ) , J. Šenkýř [-] , J. Fibikar [-] (75. J. Krejčiřík [-] ) , L. Motl [-] , A. Dorazil [-] , J. Ptáček [-] (75. A. Antes [-] ) , L. Vaníček [-] , L. Jelínek [-] , M. Pánik [-]

Kerhartice
D. Rössler [-] - M. Brodský [-] - M. Hanus [-] , J. Beneš [-] (73. L. Kroulík [-] ) , D. Kaplan [-] , T. Fišar [-] , M. Ráb [-] (60. O. Pávek [-] ) , R. Štantejský [-] , J. Skalický [-] , T. Janota [-] , O. Hrdina [-]

Místo: Žichlínek. Počet diváků: 200. Rozhodčí: DVOŘÁK Zdeněk - ROPEK Stanislav, NAJMAN David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.