1:2p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

10.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj dvou týmů z druhé poloviny tabulky.


Branky


0

Domácí určitě chtěli zastavit pád tabulkou a naopak hosté chtěli pokračovat v trendu minulého kola, kdy doma slavili vítězství. Jak tato konfrontace dopadla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas bez branky.

Zápas začal za mírné převahy domácích, kteří chtěli tento zápas vyhrát. Ve 20. minutě trefují tyč, a byli velmi blízko prvnímu gólu. Akce se střídali na jedné tak na druhé straně a bylo na co koukat. Boříkovice vyrovnali hru a měli jednu obrovskou šanci, kdy se jeden z hráčů řítil sám na brankaře domácích Růžičku, ale ten svůj tým podržel.

Boříkovičtí, který se v minulém kole dočkali výhry doma za tři body, se snažili přetočit skóre na svoji stranu ale jejich bolest zvaná neproměńování šancí jak se zdá pokračuje. Diváci se branky v první půli nedočkali a tak se do kabin odchází za bezbrankového stavu.

Branky začali padat.

Druhá půle se nesla ve stejném duchu, akce se střídali na obou stranách a bylo otázkou času, kdy padne první gól. Hosté měli několik šancí, ale jak jsme již zmínili, do šance se dostat a pak ji proměnit jsou v dvě různé věci. A tak, když to nešlo hostům tak museli domácí a jmenovitě Zbyněk Škorpil se v 60. minutě trefuje a domácí vedou 1:0.

To ale hosté nechtěli respektovat a hned o tři minuty později vzal na sebe zodpovědnost Pražák a prokličkoval se až před Růžičku a nemýlil se 1:1. Po vyrovnání se hostům dařilo o mnoho lépe a přitlačili domácí na svou polovinu. Do konečného hvizdu se už nic nezměnilo.

Hosté byli lepší.

Hned v první sérii selhal domácí hráč a od toho se odvíjeli další pokusy, hosté byli na koni a penalty nakonec vyhráli. I díky dvou chyceným penaltám svého bránkáře Saňáka.



Ohlasy k zápasu


Mistrovice
Vojtěch Kovář-hráč: Dnešní zápas z mého pohledu, byl remízový a tak to nakonec dopadlo. Trefili jsme tyč, ale hosté měli také šance a nakonec byli šťastnější v penaltách.

Boříkovice
Jan Saňák: Dnešní zápas jsme podle mého názoru měli vyhrát, ale naše bolest jak se zdá pokračuje. Proměňování šancí, to je naše slabá stránka.



Sestavy


Mistrovice
L. Růžička [-] - R. Krejčí [-] , D. Novotný [-] , H. Vrbický [-] (8. M. Dostál [-] ) - J. Stejskal [-] , M. Matějka [-] , M. Jansa [-] , V. Kovář [-] , M. Peřina [-] - M. Matějka [-] , Z. Škorpil [-]

Boříkovice
J. Saňák [-] - M. Chládek [-] (90. V. Wanča [-] ) , J. Saňák [-] , P. Václavek [-] - R. Štencl [-] , D. Chaloupecký [-] , M. Krejčí [-] , D. Skoták [-] - R. Pražák [-] , M. Konopka [-] (75. M. Pavelka [-] ) - J. Nágl [-]

ŽK: 31. V. Kovář - 45. M. Krejčí .
Místo: Mistrovice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: NAJMAN Richard - DIBLÍK Martin, KOLÁŘ Bohuslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.