L. Růžička 22. (p.)
1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

13.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mistrovice přivítali Sopotnici.


Branky


0

Domácí trápení pokračuje a nezměnil na tom nic ani zápas se Sopotnicí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas.

Mistrovice nastoupili do utkání energicky a velmi dobrým pohybem soupeře prvních patnáct minut přehrávali. Sopotnice nezačala nejlépe a měla velké problémy s aktivní hrou domácích. Tlak Mistrovic vygradoval v 22. minutě, kdy byl ve vápně podražen domácí útočník Václavem Peterkou a ke žluté kartě se přidal i pokutový kop.  Domácí brankář Ladislav Růžička se ujal exekuce a s přehledem proměnil 1:0. 

Po brance, ale jakoby Mistrovice přestali být aktivní a Sopotnice začala mít navrch. Chvílemi se hrál fotbal nahoru, dolů a bylo otázkou času kdo se trefí. Byli to hosté, po centru a špatném ofsajd systému domácích měl hostující Josef Kubišta tolik času, že se mohl brankáře domácích třikrát zeptat kam to chce. Nezeptal se a zavěsil 1:1. Ve 42. minutě bylo vyrovnáno a šlo se do kabin.

Sopotnice šla za třemi body.

Mistrovice nastoupili do druhé půle s vědomím, že se jim moc druhé poloviny zápasů nedaří. Bylo to vidět na jejich hře a Sopotnice toho využila. Snajpr hostí Josef Kubišta, který má formu jak hrom se ve 48. minutě trefuje podruhé a dává hostím vedení 2:1. Sopotnice se po vedoucí brance stáhla a přenechala domácím iniciativu a ty se začali dostávat do vyložených šancí.

Ale troskotali na vynikajícím brankáři hostí Davidu Fišerovi, který chytil i to co snad ani nešlo chytit. Štěstí přeje připraveným a brankář hostí byl toho příkladem. Držel své mužstvo a byl to jeho zápas spolu s Josefem Kubištou. Domácí střelci selhali i z malého vápna a tak přišel zakonitý trest. Běží 91. minuta a domácí hrají vabank na plné riziko a toho využívá opět Kubišta a zakončuje tento zápas svým třetím gólem 3:1 pro hosty. Mistrovice se dále tabulkou propadají a hosté pomalu, ale jistě stoupají vzhůru.



Ohlasy k zápasu


Mistrovice
Vojtěch Kovář-hráč: V prvních minutách jsme byli lepší ale po naší brance jsme zvolnili a hosté toho využili. Druhé poločasy jsou z naší strany pořád stejné, nedaří se.




Sestavy


Mistrovice
L. Růžička [-] - M. Jansa [-] , R. Krejčí [-] , P. Vencl [-] , J. Stejskal [-] (42. M. Dostál [-] ) - M. Matějka [-] , M. Matějka [-] , V. Kovář [-] , M. Peřina [-] , D. Moravec [-] (66. L. Novotný [-] ) - D. Novotný [-] (66. J. Baláš [-] )

Sopotnice
D. Fišer [-] - J. Šebrle [-] , P. Pánik [-] , V. Peterka [-] , O. Voleský [-] - M. Stárek [-] (89. P. Jeřábek [-] ) , M. Mašanský [-] , J. Kubišta [-] , M. Beneš [-] - J. Martinec [-] - L. Koupil [-]

ŽK: 7. J. Šebrle , 10. M. Mašanský , 22. V. Peterka , 68. M. Stárek , 75. L. Koupil .
Místo: Mistrovice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: LUKES Jan - LUKES Jan, ZUZÍK Oldřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.