P. Racek 80.
1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 17:00

5.kolo, Pardubický | Pardubice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Torpedo doma překvapivě nestačilo na opatovické béčko


Branky


0

Jako favorit vstupovali do utkání domácí, ti měli na svém kontě, po třech úvodních výhrách, zatím plný počet získaných bodů.A to možná vedlo k podcenění soupeře z Opatovic, který na svou první výhru stále čekal...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nečekaný gól do šatny

Před velmi slabou diváckou návštěvou (ono tomu ani počasí zrovna nepřálo) se do branky domácích opět postavil Aleš Klinecký, původem obránce, který si ale velice rychle na svoji novou roli zvykl a mužstvo podržel dvěma dobrými zákroky.

Výkon Torpeda se v první půli vzdaloval ideálu, chyběla chuť a nasazení.Přesto mohli pardubičtí jít do vedení, protože nějaké šance si vytvořit dokázali. Zejména krásna střela Romana, která orazítkovala břevno branky, měla blízko ke gólu.

Vrcholem zmaru byl inkasovaný gól těsně před přestávkou, kdy domácí viditelně postrádali soustředění, duchem už byli v kabině a Vandas je potrestal - 0:1.

Zlepšení domácích ke třem bodům nevedlo

Do druhé půle se Torpedo oklepalo a zlepšilo svůj výkon.Hrálo se převážně na polovině Opatovic.

V 65. minutě se ale Opatovicím podařilo skórovat, když po Korečkově ztrátě míče ve středu hřiště zasadil úder do rozhozené obrany střídající Křovák - 0:2.

V 80. minutě se domácí Racek postaral hlavičkou po centru Romana o zdramatizování zápasu - 1:2.A byl to právě Racek, který o chvíli později dokonce vyrovnal, jeho gól však nebyl pro ofsajdové postavení uznán.

A tak se z první výhry v sezoně radovali hosté, kteří se posunuli do klidnějších míst tabulky.Naopak na domácí se dotáhli fotbalisté Rosic.V příštím kole navíc Torpedo zajíždí na hřiště druhého Chvojence, kde to určitě nebude mít jednoduché.



Ohlasy k zápasu


Torpedo Pardubice
Martin Filípek (hráč Torpeda Pardubice): Včera jsme měli svatbu našeho spoluhráče Fandy Lukeše, nechci to samozřejmě shazovat na to, ale bylo to docela náročné.Takže jsme dnes chtěli vyhrát i pro Fandu, což se bohužel nepovedlo.První poločas byl z naší strany odfláknutý.Dostali jsme hloupý gól do šatny a zápas se pak odvíjel od toho, že jsme soupeře tlačili.Ale nebyli jsme schopni se prosadit.Až na posledních 20-30 minut, což nestačilo, kdybychom tak hráli po celý zápas tak jasně vyhrajeme.Za prohru si můžeme sami.


Autor: L. N.


Sestavy


Torpedo Pardubice
A. Klinecký [-] - M. Filípek [-] , P. Koreček [-] , L. Pašťalka [-] , P. Kaciáň [-] - J. Roman [-] , J. Vrbata [-] , M. Večeřa [-] (46. P. Úlehla [-] ) , L. Sládeček [-] , J. Kaciáň [-] - Z. Berger [-] (46. P. Racek [-] )

AFK Opatovice n. L. B
P. Hampl [-] - M. Jánoš [-] , D. Vosáhlo [-] (71. A. Mejtský [-] ) , P. Svoboda [-] , M. Špalek [-] - D. Adamuška [-] , B. Šťastný [-] , R. Bíro [-] (52. M. Kulhánek [-] ) , R. Richter [-] - J. Blažek [-] (46. M. Křovák [-] ) , M. Vandas [-] (76. M. Sládeček [-] )

ŽK: 27. J. Roman , 47. P. Racek - 16. D. Adamuška .
Hráči zápasu: J. Roman - M. Křovák .
Místo: tráva Mnětice. Počet diváků: 10. Rozhodčí: Klíma Miroslav - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.