Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

11.kolo, Pardubický | Pardubice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sezemice B vysoko podlehly Starému Hradišti B


Branky


0

Sezemičtí šli v tomto zápase brzo do vedení, hosté stihli do poločasu vyrovnat a ve druhé půli tvrdě trestali mezery v domácí obraně.Více o zápase najdete v článku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nerozhodně

V Sezemicích byl k vidění zápas dvou rozdíllných poločasů.V tom prvním začali domácí velice dobře a již v 3.minutě šli zásluhou pěkného skluzu Jakuba Plechače do vedení - 1:0.

Nečekaný vývoj utkání byl pro sezemické povzbuzující a zodpovědným výkonem se snažili náskok navýšit.I Hradiště se dostalo do pár zajímavých šancí, ale tyto šance buď zastavil ofsajd nebo míč proletěl těsně kolem tyče branky gólmana Levinského.

Hra v první půli byla vyrovnaná a to jak držením míče, tak nakonec i poločasovým výsledkem.Srovnání se hosté dočkali ve 41.minutě, kdy se ztracený míč sezemických odrazil k nohám Šmída, který centroval napříč vápnem, balón se dostal k Lexmanovi a ten placírkou srovnal skóre - 1:1.

První půle pak více nepřinesla.

Trio Shejbal,Lexman, Komárek tvrdě trestalo

Druhý poločas pak byl už jen v režii hráčů Starého Hradiště.Domácí dokázali kombinovat a snažili se vstřelit branku.Avšak sezemické útoky končily převážně před vápnem a získané míče pak nabízely smrtící brejky hostům, hlavně Petru Shejbalovi, který vetšinu z nich dokázal proměnit.

Hradišti se povedlo v rozmezí pěti minut rozhodnout zápas ve svůj prospěch.Nejprve se v 62.minutě prosadil znovu Lexman, když po rohu Máry hlavičkoval do protipohybu brankaře Levínského - 1:2.

O dvě minuty později Lexman vysunul Petra Shejbala, ten obstřelil brankáře a bylo to 1:3.Za malou chvíli se situace opakovala a Shejbal vstřelil svůj druhý gól, tentokrát asistoval Podroužek - 1:4.

V 81.minutě se po samostané akci z levé strany prosadil Tomáš Komárek - 1:5.Chvíli poté to byl znovu Komárek, kdo zvyšoval na 1:6.

V poslední minutě vyslal šedesátimetrový pas Sluťak, Shejbal si přebral míč do běhu a po samostatném nájzdu z pravé strany dokonal destrukci sezemických - 1:7.

Utkání hrané na težkém terénu a za chladného počasí, tak nedokázalo moc zahřát fanoušky Sezemic, které od desetigólového přídělu zachránil brankář Levinský.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Sezemice B
Vlastimil Báča (hráč Sezemic): Ujali jsme se vedení, první poločas odehráli dobře a s Hradištěm hráli vyrovnanou partii.Druhá půle pak byla pro nás hororová a jako z hororu pak je i výsledné skóre, které by po první půli netipoval ani jeden z přítomných.

TJ Sokol Staré Hradiště B
Petr Mára (hrající trenér Hradiště): V první půli to byl vyrovnaný zápas, druhý poločas jasně v naší režii.

Autor: L. N.


Sestavy


TJ Spartak Sezemice B
M. Levinský [-] - V. Báča [-] , F. Knížek [-] , R. Plecháček [-] , J. Skutil [-] - T. Holeček ml. [-] , T. Holeček st. [-] , J. Plecháč [-] , M. Veselý [-] - M. Hajšínek [-] , J. Brychta [-] (65. D. Řehák [-] )

TJ Sokol Staré Hradiště B
J. Bílek [-] - R. Sluťak [-] , M. Voříšek [-] , M. Skuček [-] , R. Šmíd [-] - Z. Bečvařík [-] , P. Mára [-] , L. Podroužek [-] (78. S. Novotný [-] ) , P. Lexman [-] - P. Shejbal [-] , T. Komárek [-]

ŽK: 69. R. Plecháček - 71. T. Komárek , 72. R. Šmíd .
Hráči zápasu: M. Levinský - P. Shejbal .
Místo: Sezemice - tráva. Počet diváků: 61. Rozhodčí: Říha Filip - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.