1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

10.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libchavy potvrdily roli favorita


Branky


0

Domácí Libchavy byly favoritem utkání a tato role se jim zdařila potvrdit. Nicméně to s Jiskrou neměli lehké, protože hosté nepřijeli do Libchav prohrát. Podívejte se, jak celé utkání proběhlo!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si zajistili vedení

Domácí hráči do zápasu vstoupili lépe a hrozili hlavně z dlouhých autů, které mají výborně natrénované. Hlavně po autech Lžíčaře se domácí tlačili do šancí a vznikaly velké závary před hostující brankou. Převaha domácích trvala do nějaké desáté minuty, po které se hosté začali ve své hře zlepšovat. Ve 22. minutě se Vyšohlíd dostal k centru, který nádherně posadil na hlavu Šmolíka a ten svoji hlavičku poslal jen o kousek mimo tyč domácí branky. Ve 24. minutě přišel jediný gól utkání, který se štěstím vstřelili domácí. Po standardní situaci Valčik nedokázal udržet míč v náručí a ten mu spadl přímo před Kopšteina, který ho doklepl do branky a poslal domácí tým do vedení. To bylo bohužel z první půle vše a do kabiny se tak šlo lépe domácím, kteří si z ní odnesli jednobrankové vedení.

Poločas plný šancí gól nepřinesl

Hned v 50. minutě se do šance dostal Šmolík, který z prostoru penalty hlavičkoval po rohovém kopu a branku domácích těsně minul. O dvě minuty později se do velké šance dostali domácí, kteří se po rychlé akci dostali do úniku, bohužel pro ně je skvělým zákrokem zastavil Valčik. O pár minut později se domácí dostali k exekuci standardní situace z levé strany, po které jejich centr propadl až k zadní tyči, kde stál připravený Lžíčař. Ten stál nějaké dva metry před brankářem, ale ani to mu nestačilo a Valčik ho výborným reflexivním zákrokem, kdy míč vyrazil nohou, vychytal. V 68. minutě přišla červená karta za faul zezadu a hříšníkem byl hostující Babic, který takto k zemi složil domácího Kováře. V 75. minutě se ke střele z hranice vápna dostal Šmolík a opět mířil jen těsně vedle Zemanovi branky. V 78. minutě si Pařízek zpracoval skákavý míč a z dvaceti metrů z voleje vyslal tvrdou střelu, která šla opět mimo domácí branku. O dvě minuty později se do další šance dostal Šmolík, který opět střílel, ale Zeman jeho střelu skvělým zákrokem vytáhl na břevno. V 88. minutě míč z pětadvaceti metrů napálil Dominik Dostál, ale Zeman mu jeho střelu zlikvidoval. V poslední minutě utkání se ke střele dostal Matoulek, ale stejně jako většina jeho kolegů minul. Utkání tak skončilo výsledkem 1:0 pro domácí.

 

 

Sledujte náš kraj i na Facebooku! Fotbalunas.cz Pardubický kraj



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Libchavy
Václav Martinec (trenér): Potvrdili jsme roli favorita a vyhráli jsme, sice těsně, ale vyhráli. Pro nás to byly povinné tři body, které máme.

FC Jiskra 2008
Roman Valčík (vedoucí týmu): Jeli jsme oslabení a s námi museli jet dorostenci i kluci z „B“ týmu a myslím si, že jsme Libchavy hodně potrápily, i v deseti lidech.



Sestavy


TJ Sokol Libchavy
M. Zeman [-] - P. Lžíčař [-] , F. Motyčka [-] , J. Vítek [-] , P. Vaňous [-] - T. Paukert [-] (86. J. Boštík [-] ) , M. Kopfštein [-] , D. Ďuriš [-] , V. Louda [-] - M. Martinec [-] (58. J. Kovář [-] ) , P. Pavlák [-] (90. D. Hájek [-] )

FC Jiskra 2008
R. Valčik [-] - J. Pařízek [-] - D. Dostál [-] , T. Vyšohlíd [-] (89. M. Ježek [-] ) , D. Paulus [-] - J. Šmolík [-] , M. Matoulek [-] , J. Ježek [-] - J. Koreň [-] (89. J. Halanič [-] ) , Š. Votoupal [-] (81. M. Hnátnický [-] ) , R. Babic [-]

ŽK: 64. J. Vítek - 79. J. Ježek . ČK: 68. R. Babic .
Místo: tráva. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Štěpánek Pavel - HORNÍČEK Evžen, PAPÁČEK Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.