2:4
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

10.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polička loupila v Kunčině


Branky


52. Z. Hlubinka , 91. Z. Hlubinka - 14. V. Král , 15. A. Andrle , 37. V. Král , 58. V. Král
0

Čekal se víceméně vyrovnanný fotbal, menší převaha se čekala ze strany domácích, kteří měli být po poslední výhře nad Libchavami nabuzení. Zápas však probíhal zcela jinak. Podívejte se, co všechno se v Kunčině stalo!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tříbrankové vedení hostující hráče uklidnilo

Utkání začalo opatrnou hrou s nepřesnostmi na obou stranách, ty se ale během chvilky vytratily a začaly přicházet první šance utkání. Ve 3. minutě se k první střele utkání dostal Šmehlík, který svou střelou těsně minul tyč Slaného branky. V 6. minutě se tvrdou střelou z dvaceti metrů prezentoval Kubát, ta však byla skvěle zblokována domácím Eliášem. O minutu později se po krásné kombinaci do šance dostal Hlubinka, ten však Tlustošův střílený centr netrefil ideálně a branku hostů minul. V 10. minutě se do šance hostů dostal Král, jeho střela však byla zblokována Kreplem a odvrácena do bezpečí. Ve 14. minutě přišla první branka hostů, kterou vstřelil Král. Po krásném obstřelu Findejse, dokázal Hutira vytěsnit míč na tyč, od které se odrazil právě ke Královi a ten ho uklidil do domácí branky a poslal hostující tým do vedení 1:0. O minutu později bylo pro domácí ještě hůř, když hosté dokázali navýšit své vedení. Nedůrazná domácí obrana nechala hostujícího Andrleho vystřelit a ten skvěle umístil svou střelu na zadní tyč a Polička byla rázem ve vedení 2:0. Domácí jakoby na hřišti nebyli, hráli velice nedůrazně a díky tomu hru ovládali hosté z Poličky. Ve 21. minutě se ke střele dostal domácí hráč Šmehlík, ale svou střelu poslal vysoko nad branku. Ve 30. minutě došlo k tvrdému střetu Krále s domácím stoperem Eliášem, který se hodně těžce zvedal ze země, ale po menším ošetření byl schopný pokračovat ve hře. V 37. minutě přišla třetí branka Poličky, kterou opět vstřelil Král. Domácí ztratili míč na půli hřiště, ten se dostal ke Kubátovi, který se s míčem dostal až k šestnáctce domácích. Právě tam poslal krásnou přihrávku Královi, který se nemýlil a šanci zužitkoval. Ve 42. minutě se do úniku dostal domácí Brychta, který byl sražen k zemi. Rozhodčí se rozhodl situaci neodpískat a poločas tak skončil výsledkem 0:3.

Domácím snížení na body nestačilo

Hned ve 47. minutě došlo ke sporné situaci, kdy střelu domácího Tlustoše zablokoval jeden z hostů nejspíše rukou, píšťalka rozhodčího však mlčela dál. V 52. minutě přišla branka domácích, při které Hlubinka perfektně využil kolmici od Tomáše Brychty a upravil skóre na 1:3. V 55. minutě se po krásné kombinaci Spálenského s Tlustošem ke střele dostal Brychta, který nastřelil břevno hostující branky. O minutu později domácí Pagáč chyboval u postranní čáry na polovině hostů, kde místo centru zvolil kličku a o míč přišel. Hosté se okamžitě vydali do protiútoku, ze kterého mohl těžit Král, který s míčem utíkal sám na Hutiru. Hutira ho však dokázal ještě před vápnem zastavit, ale pouze za cenu faulu, za který obdržel žlutou kartu. Hosté tak dostali výhodu v podobě přímého volného kopu, který rozehrával sám poškozený Král. Ten si všiml špatně postavené zdi domácích a skvěle ji obstřelil. Polička byla ve vedení 4:1 a Král tímto gólem završil svůj hat-trick. V 63. minutě adresoval Šmehlík skvělou přihrávku patou na Tlustoše, který byl ze střelecké pozice odtlačen Punarem. V 75. minutě se hosté dostali do dalšího protiútoku, po kterém Ptáček nastřelil tyč domácí branky. V 80. minutě se ke střele dostal Šejnoha, ta však byla Slaným vyražena, ale pouze na hlavu Šíra, který v těžké pozici branku přestřelil. V 84. minutě se ke střele dostal opět Šejnoha, který vyslal tvrdou střelu, ta však byla sražena na rohový kop. V závěru utkání skóre ještě kosmeticky upravil Hlubinka, který snížil na konečných 2:4.

 

 

Sledujte náš kraj i na Facebooku! Fotbalunas.cz Pardubický kraj



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kunčina
Miroslav Kubín (vedoucí týmu): První poločas byl z naší strany asi tím nejhorším v probíhající sezóně. V druhém poločase jsme přidali na výkonu, ale na body to bohužel nestačilo.

SK Polička B
František Švec (hráč a trenér): Hráli jsme aktivně a domácí jsme asi zaskočili. Dostávali jsme se do šancí, které jsme dokázali proměňovat. Pomohlo nám rychlé vedení, které jsme dokázali navýšit a pohlídat si ho. Bylo nám jasné, že v druhém poločase domácí začnou hrát lépe, to jsme však zvládli a utkání dokázali vyhrát.



Sestavy


TJ Sokol Kunčina
J. Hutira [-] - T. Pagáč [-] (76. D. Šir [-] ) , J. Krepl [-] (46. P. Scholze [-] ) , R. Zeman [-] , L. Eliáš [-] - J. Spálenský [-] , T. Brychta [-] , Z. Hlubinka [-] , R. Richter [-] (46. M. Šejnoha [-] ) - Z. Šmehlík [-] , J. Tlustoš [-]

SK Polička B
O. Slaný [-] - K. Punar [-] , P. Scheib [-] (38. D. Ptáček [-] ) , J. Pavlík [-] , P. Stoklásek [-] - A. Andrle [-] , L. Findejs [-] (90. F. Švec [-] ) , J. Petr [-] , P. Bureš [-] - V. Král [-] , P. Kubát [-]

ŽK: 45. J. Krepl , 56. J. Hutira , 65. P. Scholze , 87. R. Zeman .
Hráči zápasu: Z. Hlubinka - J. Petr , V. Král .
Místo: tráva. Počet diváků: 65. Rozhodčí: Mrkvička Martin - UJEC Jiří, KLÍR Jonáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.