Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

5.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Drama v Cerekvici a tři červené karty


Branky


0

Cerekvice doma hostila Horní Ředice, ze začátku to byl zápas celkem poklidný, hosté si vybudovali náskok. V druhé půli se situace však změnila a na hřišti začalo být dusno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ředice si dokázaly vybudovat vedení

První branka padla hned cca ve 20. vteřině zápasu, kdy se dokázal prosadit hostující Dědič. Podle některých názorů byl Dědič v ofsajdové pozici, pomezní však nic nesignalizoval a Dědič se tak mohl řítit sám na brankáře a neměl problém s proměněním své šance. Po gólu byla hra víceméně vyrovnaná až v 18.minutě přišel gól domácích. Na středu hřiště zabojoval Pražák a získal míč, ten krásnou kolmicí poslal Malému, který dokázal gólmana hostí prostřelit podélně na vzdálenější tyč. Hra se po gólu opět vyrovnala a „přelévala“ se ze strany na stranu, ale v 31.minutě se do šance dostal opět Dědič. Po chybě domácích u lajny se hosté ujali míče, ten dovezli až do vápna, kde křižnou přihrávkou přes vápno jeden z hostí vybídl Dědiče a ten se situací naložil tak jak nejlépe mohl a strhnul vedení na stranu hostů. Ve 43.minutě přidali hosté ještě jednu branku, opět domácí hráč prohrál souboj a přišel o míč. Hostující Březina si pak udělal dva hráče a tváří v tvář gólmanovi svoji šanci proměnil. Do konce půle zůstal stav stejný a do kabin tak odcházeli spokojenější hosté.

Dramatický druhý poločas přinesl 3 červené karty

Druhá půle byla poměrně divočejší než ta první. Všechno to začalo v 65.minutě, kdy byl po druhé žluté kartě vyloučen hostující Drábek, bývalý ligový rozhodčí asi neměl úplně svůj den a i přes vyloučení se snažil utkání ještě znepříjemnit. Po svém odchodu ze hřiště se svalil na zem a dokutálel se na hřiště tak, aby rozhodčí musel přerušit hru. Nejdříve se mohlo zdát, že došlo třeba k nějakému zranění, ale nebylo to tak a Drábek po chvíli odkráčel do kabiny. V 67.minutě dokázal domácí Kysilka snížit na 2:3 z pohledu domácích. V 74.minutě následovala poněkud sporná druhá žlutá karta pro domácího Kříže a následné vyloučení. K vyloučení se vyjádřili i oba pomezní rozhodčí a byli přesvědčení, že se vylučovat nemělo. Nicméně vyloučení proběhlo a to spustilo vlnu nevole jak na hřišti, tak hlavně i v hledišti, kdy se diváci mezi sebou začali urážet, pořvávat na rozhodčího apod. O 4 minuty později došlo k vyloučení dalšího z domácích a to konkrétně Malého, ten z frustrace zezadu zajel do hostujícího hráče a nebylo co řešit, červená a předčasně do sprch. Do konce zápasu byli i přes oslabení mírně lepší domácí, už se ale nic nestalo a domácí tak prohráli 2:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Cerekvice
Cerekvice - Tomáš Kusý (místopředseda klubu): Utkání jsme si prohráli prakticky sami, ve chvíli kdy jsme se měli uklidnit a začít si vytvářet šance, přišly dvě naše vyloučení a bylo po zápase.




Sestavy


TJ Slavoj Cerekvice
M. Kuta [-] - M. Kříž [-] , M. Šeda [-] , J. Vostrčil [-] (77. F. Pražák [-] ) - M. Hovorka [-] , Z. Kysilka [-] (70. T. Jelínek [-] ) , Z. Lorenc [-] , R. Pražák [-] , J. Růžek [-] (46. P. Žukovský [-] ) - P. Malý [-] , P. Novotný [-] (32. O. Jetmar [-] )

FK Horní Ředice
J. Petera [-] - P. Kopa [-] , P. Šolta [-] (85. M. Hrubý [-] ) , D. Drábek [-] , D. Valenta [-] , M. Horyna [-] , O. Březina [-] (89. K. Jílek [-] ) , L. Skalický [-] , J. Černý [-] , J. Zeman [-] , P. Dědič [-]

ŽK: 25. M. Kříž , 47. P. Žukovský , 62. Z. Kysilka , 84. R. Pražák , 85. M. Šeda - 22. P. Dědič , 45. D. Drábek . ČK: 74. M. Kříž , 78. P. Malý - 65. D. Drábek .
Hráči zápasu: Z. Kysilka - P. Dědič .
Místo: tráva. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Jelínek Jiří - JAČISKO Jakub, KUNC František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.