3:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 17:00

6.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sezemice si doma poradily s Máteřovem


Branky


0

Zápas plný zajímavých momentů a krásných gólů, který byl podle očekávání i celkem vyhecovaný. Pojďme se podívat co všechno se v Sezemicích stalo!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si během dvaceti minut zajistili slušné vedení

Zápas začal lépe pro domácí Sezemice, ty se už v 5.minutě dostaly k exekuci přímého volného kopu. K míči se postavil Jiří Kašpar a krásnou střelou k tyči zajistil domácím brzké vedení 1:0. V 16.minutě se do úniku mohl dostat Ehl, kterého však nedovoleně zastavil Suchánek. Ten ho doslova vysvlékl z dresu a byl za to potrestán žlutou kartou. V 21.minutě se za šestnáctkou hostů do míče opřel domácí Lába a výstavní ranou vymetl horní roh Skalického branky a poslal domácí do dvoubrankového vedení. Pět minut před koncem prvního poločasu se hosté dočkali snížení. Meduna ve středu hřiště založil útok hostů a ti míč po narážečce dostali až na kraj vápna, kde si ho převzal Hlaváček a rychlou akci dokázal zakončit. Stav 2:1 nám vydržel až do konce prvního poločasu a domácí tak šli do kabin s jednobrankovým náskokem.

Sezemice zápas kontrolovaly a dovedly ho do vítězného konce

Ve druhém poločase měli mírnou herní převahu hosté, ti se do šance dostali už v 50.minutě. Fenyk však svou šanci nedokázal proměnit a stav zůstal nezměněný. V 55.minutě Sezemický Petr Ehl poslal centrovaný míč do vápna na hlavu Jiřího Kašpara, ten však nedokázal přesně zamířit a z šance tak pro domácí nic nevyplynulo. V 60.minutě přišel asi klíčový okamžik pro hostující Máteřov. Po závaru v šestnáctce domácích se na kraji malého vápna dostal k míči Klíma, ten svou vyloženou šanci zahodil a domácí se i po tomto momentu stále drželi ve vedení. Nutno říci,že domácí zahrávali velké množství standardních situací, ke kterým se převážně stavěl Tomáš Kašpar, ten z nich ale gól vytěžit nedokázal. Domácí se dočkali ještě třetího gólu a to v 69.minutě. Tomáš Kašpar svým centrem do šestnáctky našel Ehla a ten hlavou usměrnil míč pod víko Skalického branky a zvyšoval na 3:1. Posledních dvacet minut si domácí tým zkušeně pohlídal a dokázal si své vedení nad Máteřovem udržet. 



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Sezemice
TJ Spartak Sezemice - Petr Málek (vedoucí týmu): Pochválil bych celý tým za dobrý výkon, kluci vepředu bojovali a snažili se. Myslím si, že je to pro nás zasloužené vítězství.

SK Starý Mateřov
SK Starý Máteřov - Radek Klíma (hráč a trenér): Zasloužené vítězství domácích, kteří rozhodli v prvních dvaceti minutách a zkušeně si zápas pohlídali.



Sestavy


TJ Spartak Sezemice
L. Báča [-] - A. Blažek [-] , T. Kašpar [-] , M. Popílka [-] , S. Kalhous [-] (52. A. Tomášek [-] ) - J. Papšík [-] (66. J. Kříz [-] ) , Z. Lába [-] , V. Langr [-] , L. Borovec [-] - J. Kašpar [-] , P. Ehl [-] (80. M. Veselý [-] ) -

SK Starý Mateřov
O. Skalický [-] - J. Hlaváček [-] , Z. Žďára [-] , J. Zezula [-] (86. R. Tomiška [-] ) , T. Holek [-] , R. Klíma [-] , T. Fenyk [-] , E. Mynka [-] , M. Meduna [-] (69. D. Mzyk [-] ) , R. Suchánek [-] , T. Zach [-]

ŽK: 50. Z. Lába - 16. R. Suchánek , 53. J. Hlaváček , 62. J. Zezula , 68. T. Holek .
Hráči zápasu: P. Ehl , J. Kašpar - Z. Žďára , J. Hlaváček .
Místo: tráva. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Bednář František - BEDNÁŘ František, SUCHOMEL Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.