Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

10.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Choltice své domácí utkání zvládly


Branky


0

Vyrovnané utkání se mělo odehrát na hřišti v Cholticích, ale ve výsledku dopadlo zcela jinak. Podívejte se, jak celé utkání proběhlo!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízový poločas moc šancí nenabídl

Začal velmi rozpačitou a nepřesnou hrou z obou stran. První gól vstřelili domácí v 17. minutě, kdy hostující hráči přestali v domnění, že se mělo vhazovat hrát a domácí se dostali do šance. Po centru z levé strany se hlavou prosadil Augustin a Choltice byli rázem ve vedení 1:0. Po vstřelené brance domácí trochu polevili a hosté se začali dostávat do šancí. Jejich snaha vyvrcholila gólem v 36. minutě, který vstřelil Chmelík. Ten se trefil po centru z pravé strany, kdy míč hlavou neomylně poslal do branky a srovnal na 1:1. To bylo z první půle vše, do kabin se šlo za smírného stavu 1:1.

Tři góly domácích rozhodly

V druhém poločase se nám objevily hned dvě sporné situace. První přišla v 55. minutě, kdy domácí nastřelili břevno a odražený míč se podle názoru hostujícího týmu zcela jasně dostal před brankovou čáru. Na to hlavní sudí nebrala ohled a na pokyn pomezního posoudila celou situaci jako brankovou a domácí se díky tomu dostali do vedení 2:1. To poněkud z míry vyvedlo hráče Hlinska, kteří s výrokem hlavní sudí nesouhlasili. V 65. minutě hosté ztratili na půlící čáře míč a domácí se s ním vydali do rychlého protiútoku, který gólem zakončoval Augustin. V 77. minutě došlo k druhé sporné situaci utkání, kdy domácí navyšovali své vedení na 4:1. Do šance se opět dle názorů z hostujícího týmu domácí dostali ze zcela viditelného ofsajdu, který pomezní neodmával a čtvrtý gól byl na světě a připsal si ho Jeřábek. Utkání se dohrálo za stejného stavu a Choltice si tři body dokázaly udržet na domácí půdě.

 

 

Sledujte náš kraj i na Facebooku! Fotbalunas.cz Pardubický kraj



Ohlasy k zápasu



FC Hlinsko B
Zdeněk Cach (trenér): Nehrál se zápas nějak valné úrovně, samozřejmě po prvním poločase jsme chtěli bodovat, ale po druhém gólu jsme se nechali rozhodit a soustředili jsme se hodně na rozhodčí utkání a domácí nás za to potrestali.



Sestavy


TJ Slavoj Choltice
R. Zářecký [-] - J. Kohoutek [-] (73. Š. Bolek [-] ) , J. Hlaváček [-] (78. T. Blažek [-] ) , R. Peml [-] , P. Korbeľ [-] - J. Kohoutek [-] , J. Jeřábek [-] , M. Hudec [-] , L. Mach [-] (84. A. Viselka [-] ) - T. Urbanec [-] , O. Augustin [-] (65. R. Chudomel [-] )

FC Hlinsko B
M. Severýn [-] - M. Nevole [-] (65. M. Slavík [-] ) , L. Krbálek [-] , J. Novák [-] , J. Chmelík [-] , A. Cach [-] , P. Popelka [-] , D. Pavliš [-] , L. Hrubý [-] , O. Vamberský [-] , P. Veselský [-]

ŽK: 68. J. Kohoutek - 51. P. Popelka .
Místo: tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Nováková Karolína - POLÁČEK Libor, MORÁVEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.