3:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

13.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sezemice svůj domácí zápas nakonec zvládly


Branky


0

Utkání, ve kterém se čekala vyrovnaná hra obou soupeřů. Tyto předpoklady se vyplnily, ale šťastnějším týme byly Sezemice. Podívejte se na to, jak utkání proběhlo!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízový poločas nabídl několik šancí

Do první šance utkání se dostal domácí Kříž, který napřáhl z pětadvaceti metrů, ale jeho pokus dokázal Moravec vyrazit na rohový kop. Ve 20. minutě se ke střele z kraje šestnáctky dostal Bank, jehož střelu jeden z obránců vykopl přímo ke Koberovi, který sice dal gól, ale pomezním rozhodčím byl odmáván nepochopitelný ofsajd a gól z tohoto důvodu neplatil. Ve 27. minutě Michael Moravec na rohu velkého vápna domácích vybojoval míč, který nahrál na penaltu Wiesnerovi, který Báču prostřelil a poslal tak hosty do vedení 1:0. O pět minut později domácí Langr z poloviny hřiště prošel až do šestnáctky hostů, kde dokázal Moravce prostřelit, a bylo srovnáno na 1:1. Ve 45. minutě se s míčem z poloviny hřiště až na domácí šestnáctku dostal Wiesner, který vystřelil, ale jeho pokus mu Báča pokryl. To bylo z prvního poločasu vše a do kabin se tedy odcházelo za smírného stavu 1:1.

Sezemice si v závěru zajistily body

V 53. minutě přišla další střela domácího Kříže, kterou nádherně trefil z voleje, ale bohužel pro něj ji zastavilo břevno Moravcovi branky. V 70. minutě Chára vyvezl míč na polovinu domácích, kde míč poslal na Hostinského. Ten se s míčem dostal až ke střele z nějakých dvaceti metrů, kterou Báču překonal a poslal hostující tým opět do vedení. V 77. minutě se po nedůrazu hostujících obránců k míči dostal Langr, který si ho navedl na penaltu a Moravce bez problému prostřelil a vyrovnal tak na 2:2. V 8é. minutě se k další střele dostal Kříž a opět mířila do břevna hostující branky. Od toho se ještě odrazila k Papšíkovi, který se snažil míč hlavičkovat, ale bohužel mimo Moravcovu branku. V 89. minutě jeden z domácích poslal přihrávku do vápna, kam si seběhl Knaute, který prostřelil Moravce a v samotném závěru zajistil domácím vedení 3:2. Tento stav vydržel až do konce utkání, ve kterém domácí Sezemice získali velice cenné tři body.

 

 

Sledujte náš kraj i na Facebooku! Fotbalunas.cz Pardubický kraj



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Sezemice
Petr Málek (vedoucí týmu): První poločas byl takový o ničem, ten druhý už byl zajímavější i herně byl o dost pohlednější.

SK Řečany nad Labem 1920
Aleš Petrů (vedoucí týmu): Podali jsme asi jeden z nejhorších výkonů podzimu. V podstatě vyhrané utkání jsme si sami zkomplikovali a zbytečně jsme přišli o body.



Sestavy


TJ Spartak Sezemice
L. Báča [-] - M. Popílka [-] , M. Ráliš [-] , A. Blažek [-] , L. Borovec [-] - L. Knaute [-] , V. Langr [-] , J. Papšík [-] (90. R. Skutil [-] ) , J. Kříz [-] - V. Černohorský [-] , V. Tláskal [-] (81. J. Plecháč [-] )

SK Řečany nad Labem 1920
P. Moravec [-] - F. Bank [-] , Š. Tichý [-] (85. Z. Hrbek [-] ) , M. Moravec [-] , L. Chára [-] , V. Štěpánek [-] , L. Hostinský [-] , R. Grande [-] , M. Wiesner [-] , M. Kobera [-] (65. R. Krejčík [-] ) , P. Moravec [-]

ŽK: 29. M. Ráliš , 53. J. Kříz , 57. M. Popílka - 20. M. Moravec , 30. M. Kobera , 40. F. Bank .
Hráči zápasu: V. Langr - L. Chára , Š. Tichý .
Místo: tráva. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Lukes Zdeněk - KOTYZA Václav, ŠLOR Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.