3:1
(1:0)
52. P. Kratochvíl (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 17:00

3.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Pardubičkách se kopaly dokonce tři penalty a body nakonec zůstaly v městě půlky koně


Branky


27. Š. Strouhal , 58. J. Hrebenar , 79. O. Mráz (p.) - 52. P. Kratochvíl (p.)
0

V souboji prohravších týmů z úvodního kola se střetli Pardubičky a rezerva rezervy Chrudimi. V utkání bohatém na penalty si domácí výhru pohlídali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zahradník skvělými zákroky vychytal poločasové vítězství Pardubiček

Oba týmy měli co napravovat. Chrudim prohrála doma s Horním Jelením, Pardubičky neuspěly v Litomyšli. Před necelou stovkou diváků se tedy mělo rozhodnout, kdo získá premiérové body v novém ligovém ročníku.

Od první minuty byli fotbalisté Pardubiček aktivnější a chrudimské céčko téměř nepouštěli k míči. Přesto se do větší šance nedostali. Až ve 27. minutě přiběhl Štěpán Strouhal s míčem do vápna a propálil brankáře, který chytá za chrudimské áčko, Trojana. Ten samý hráč o pět minut později málem zařídil soupeři vyrovnání, kdy fauloval ve vlastním pokutovém území a nabídl soupeři možnosti pokutového kopu. Toho se ujal Netušil, ale Pavel Zahradník dokázal vystihnout směr jeho střely.

 

V závěru poločasu se ještě ve vápně Pardubiček uvolnil Havránek, ale zahradník dalším skvělým zákrokem jeho pokus zmařil.

Hrebenar zajistil vítězství domácím

V úvodu druhé půle měla Chrudim možnost další penalty po faulu Prokůpka na Netušila. Zodpovědnost vzal na sebe Kratochvíl a tentokrát Zahradník neměl šanci.

O šest minut později už ale domácí znovu vedli. Po dělovce se nejlépe zorientoval Hrebenar, který přetlačil Jindráka a dorazil do chrudimské brány.

 

Deset minut před koncem si mohli i Pardubičky zkusit penaltu. Po faulu Šprongla ji kopal Mráz a rozhodl o vítězství týmu z krajského města.



Ohlasy k zápasu


SK Pardubičky
Luboš Pilař, trenér A-týmu:: „Celý zápas jsme měli mírnou převahu a zaslouženě se ujali vedení. Mladý tým z Chrudimi jsme pouštěli na naší polovinu spíše jen sporadicky a nebo po naších hrubých chybách. Těch jsme na můj vkus udělali hrozně moc. Darovali jsme také soupeři možnost kopat dva pokutové kopy. První náš brankář chytil ale na druhý už neměl nárok a soupeř srovnal skóre. Po inkasované brance jsme přeskupili řady a zjednodušili hru což nám přineslo spoustu šancí a kýžené tři body."

MFK Chrudim C
Miroslav Teplý, trenér MFK Chrudim C:: „Naši mladíci začali zakřiknutě, ale postupně se dostávali do hry a nepředvedli v Pardubičkách špatný výkon. Náš věkový průměr byl velmi nízký a zkušenost domácích dokázala mističky vah převážit na jejich stranu. Navíc jim výborně zachytal Zahradník a tak je potřeba i nadále pracovat a zvykat si na dospělý fotbal."



Sestavy


SK Pardubičky
P. Zahradník [-] - J. Kopp [-] , P. Münzberger [-] , Š. Strouhal [-] , P. Prokůpek [-] - J. Hrebenar [-] (84. J. Bednář [-] ) , L. Svoboda [-] (82. D. Martan [-] ) , D. Semínko [-] , J. Strachota [-] (46. V. Luptovský [-] ) , O. Mráz [-] - J. Kříž [-] (86. M. Kabeláč [-] )

MFK Chrudim C
P. Trojan [-] - P. Pejcha [-] (46. L. Pilař [-] ) , M. Kulhavý [-] , M. Netušil [-] , O. Dušek [-] (50. R. Zjevík [-] ) , A. Bureš [-] , J. Pekař [-] (46. P. Kratochvíl [-] ) , D. Vinš [-] (75. D. Zelinka [-] ) , J. Jindrák [-] , M. Šprongl [-] , M. Havránek [-]

ŽK: 77. P. Prokůpek - 80. M. Šprongl .
Hráči zápasu: J. Hrebenar .
Místo: tráva. Počet diváků: 95. Rozhodčí: Mrkvička Martin - MORÁVEK David, HRDÝ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.