Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 17:00

5.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve vyrovnaném utkání vyhrálo Pomezí až po penaltách


0

V povětrném zápase padaly branky spíše v první polovině zápasu. Po remíze rozhodovaly pokutové kopy, v těch nakonec bylo úspěšnější Pomezí poměrem 9:8. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Všechny tři branky padly po standardních situacích

Významným hráčem zápasu byl vítr, který si chvílemi dělal s míčem, co chtěl. Fotbal se hrál bojovný, který byl však bez větších šancí. Skóre otevřel ve 14. minutě Štoudek, když hlavičkoval po Urbanově rohu. Obdobná situace přišla o deset minut později na druhé straně. Jen s tou výjimkou, že rozehrával Jan Nespěšný a hlavičkoval Vít Ehrenberger.

 

V závěru poločasu šel tým Sokola do vedení. Mička z trestného kopu našel u tyče osamoceného Ehrenbergera a ten z první otočil stav zápasu.

Paclík poslal utkání směrem k penaltovému závěru

Sedm minut po začátku druhé půle přišlo srovnání. Po dalším skvělém centru Pavla Urbana hlavičkoval Ladislav Severa jen do břevna, ale Jiří Paclík byl pohotový a zařídil pro Jiskru vyrovnání. Litomyšl v tlaku pokračovala. Ponejprv měl velkou šanci autor vyrovnávací branky a následně mohl zápas zvrátit Kundera. Branka však již do konce základní hrací doby nepadla. Jedinými význačnými událostmi byl žluté karty zvednuté směrem k litomyšlským Paclíkovi, Janouškovi a kapitánu domácích Mičkovi.

 

Zápas dospěl k situaci, která dělá na rozdíl od prvoligových zápasů A. třídu zajímavou, k pokutovým kopům.

Ve strhujícím rozstřelu byl Sokol štastnější

Panalty byly mimořádně napínavé. Rozhodlo se až v desáté sérii pokutových kopů. Pomezí přestřílelo Litomyšl poměrem 9:8.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pomezí
Vítězslav Kotásek, trenér Sokola Pomezí: Jsme spokojeni s tím, že jsme urvali dva body. Po minulém debaklu jsme apelovali na hráče, že musí dát do boje všechny síly. Byl to vyrovnaný zápas, myslím si, že ani jedno mužstvo nepředvedlo po fotbalové stránce to, co umí. Což bylo zapříčiněno i velkým nepřítelem fotbalu, tedy silným větrem. My jsme se s ním nevypořádali v první půli, kdy míče za obranu byly tak prudké, že se nedaly dostihnout. Dvakrát jsme se prosadili ze standardek a za to jsem rád, protože to u nás není tak časté. Že z nich inkasujeme, na to jsme bohužel zvyklí. Opět jsme museli trochu zamíchat se sestavou, ale všichni, kteří nastoupili, odvedli poctivý výkon a šli tvrdě za úspěšným výsledkem. Jen škoda, že nám stále chybí větší klid ve finální fázi, takže i když přihrávka přijde, tak bývá nepřesná a nenalézá spoluhráče.

TJ Jiskra Litomyšl
Pavel Švec, trenér Jiskry Litomyšl: Pro diváky to asi bylo zajímavé utkání, viděli čtyři góly a dvacet penalt. Já ale spokojen nejsem, protože soupeř nás předčil v bojovnosti a ve snaze o vítězství. Úroveň hry výrazně ovlivnil vítr, což mělo za následek hodně pokažených přihrávek a mnoho nepřesností na obou stranách. To nás však neomlouvá v tom, že jsme opět inkasovali dvakrát po standardních situacích. Poprvé v sezoně jsem musel o přestávce v kabině zvýšit hlas, protože když na nás soupeř vyrukuje s tvrdostí, ale ne záludností, tak my to musíme přijmout a oplatit stejnou mincí, a ne v soubojích nadskakovat. Tímto způsobem bychom v této soutěži nemohli obstát.



Sestavy


TJ Sokol Pomezí
P. Křemenák [-] - M. Kotouček [-] , M. Mička [-] , P. Čejka [-] , P. Drobný [-] - J. Svoboda [-] (61. P. Pořízka [-] ) , M. Nespěšný [-] , J. Jožák [-] , J. Nespěšný [-] , L. Krajíček [-] - V. Ehrenberger [-]

TJ Jiskra Litomyšl
M. Malý [-] - P. Urban [-] , J. Štoudek [-] , M. Severa [-] (64. M. Vomočil [-] ) - P. Kundera [-] , J. Paclík [-] , M. Sršeň [-] , L. Severa [-] , R. Janoušek [-] - J. Zeman [-] (77. J. Vejrych [-] ) , V. Kristek [-] -

ŽK: 16. L. Krajíček , 75. M. Mička - 58. J. Paclík , 72. R. Janoušek .
Místo: tráva. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Vaško Milan - SUCHOMEL Karel, VAŠEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.