2:1p.
(0:0)
54. P. Karal
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

13.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Heřmanův Městec porazil Luži až na penalty


Branky


0

První poločas příliš zajímavého nenabídl. Fotbal odpovídající úrovni soutěže se začal hrát až po přestávce. Do vedení šla Luže, ale vedení ji vydrželo pouze 5 minut. Závěr zápasu už byl nervózní a tak se rozhodovalo až v pokutových kopech. Domácí všechny spolehlivě proměnili, naopak Luže nedala ani jeden gól, a tak bylo o bodu navíc jasno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nezáživný první poločas skončil bez branek

V souboji týmů ze středu tabulky na sebe na závěr podzimní části soupeře narazily celky Heřmanova Městce a Luže.  Úvodních 20 minut nebylo v Heřmanově Městci příliš záživných. Hrálo se převážně ve středu hřiště a žádný z týmů se nedostal ani k náznaku šance. První šance přišla právě až ve 20. minutě hosté. Velkou příležitost Lukáše Merkla zlikvidoval skvěle Zrůst. Tato akce Luži nabudila a hosté byli aktivnějším mužstvem. Přes to se však k větší nebo obdobné šanci nedostali.

Obě branky zápasu padly během dvou minut

Po výměně stran byl fotbal na mnohonásobně vyšší úrovni. Zhruba po deseti minutách hry byl v pokutovém území Jiskry na chvíli nehlídán Pavel Karal, který zužitkoval centr, který zužitkoval centr z pravé strany a poslal Luži do vedení. To jí vydrželo zhruba pět minut. To přišel nejkrásnější moment zápasu, kdy kapitán Heřmanova Městce Jakub Hlaváč kopal volný přímý kop a svůj projektil z asi 30 metrů vymetl levou šibenici a bylo vyrovnáno. Do konce zápasu přes pár slibných šancí na obou stranách již další branka nepadla. Závěr byl už nervózní, plný přerušení hry, a tak musel rozhodčí vytáhnout i žluté karty.

V pokutových kopech stoprocentní Heřmanův Městec

V následném penaltovém rozstřelu byli hráči Heřmanova Městce stoprocentní. Kopy postupně proměnili Tiler, Hlaváč a Čáp. Střelci Luže naopak nedali ani jednu penaltu. Ondřej Merkl přestřelil. Pokusy Lukáše Merkla a Patrika Fidlera zneškodnil veterán v domácí brance Zrůst. Penalty tak skončily v nejkratším možném čase a bonusový bod zůstal na půdě Heřmanova Městce.



Ohlasy k zápasu


V prvním poločase byli hosté opticky lepším mužstvem. Nejkrásnější moment zápasu byl pro mě krásně kopnutý přímý kop Hlaváče do šibenice. Oceňuji výkon Zrůsta, který ve 40 letech byl nejlepším hráčem na hřišti.




Sestavy


FK Jiskra Heřmanův Městec
T. Zrůst [-] - M. Tiler [-] , R. Třešnák [-] (72. T. Tlapák [-] ) , J. Musil [-] (55. D. Ilko [-] ) , D. Čáp [-] - M. Straka [-] , D. Jablečník [-] , J. Hlaváč [-] , S. Mach [-] - D. Salfický [-] , T. Dostál [-] (61. T. Peter [-] )

TJ Luže
M. Schmeiser [-] - V. Roubínek [-] , P. Mužíček [-] , J. Kapitola [-] - P. Fidler [-] , M. Kapitola [-] , O. Merkl [-] , P. Karal [-] , J. Harenčák [-] (88. M. Mašek [-] ) - L. Naď [-] , L. Merkl [-]

ŽK: 42. D. Čáp , 53. S. Mach , 80. D. Salfický - 16. P. Fidler , 85. O. Merkl .
Hráči zápasu: T. Zrůst .
Místo: tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Braun Martin - MORÁVEK David, MRKVIČKA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.