Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Liberecký | Jablonec nad Nisou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vysoký debakl zaznamenalo Mšeno C


Branky


0

V 9. kole III. třídy jsme měli možnost zhlédnout uktání celků, Mšena C a Josefova Dolu. Domácí byli od počátku považováni za favority, prognózy dokázali naplnit a mohou slavit vysoké vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do poločasu bylo rozhodnuto

Lepší vstup do zápasu zaznamenalo Mšeno a hned v 10. minutě otevřel skóre Koudelka, o tři minuty branku zaznamenal stejný hráč a poslal svůj tým do dvoubrankového vedení. Minutu po Koudelkovi se brankově prosadil Hujer a o šest minut později opět stejný hráč, tedy Hujer zvyšoval stav již na 4:0. Hosté byli jako opaření a dovolili domácím dělat si na hřišti co se jim zachtělo. Ve 24. minutě Kocúr zpečetil poločasové vedení 5:0, když vstřelil povedenou branku do sítě brankáře Németa.

Druhý poločas už jen z povinnosti

Do druhého poločasu už by hosté raději ani nenastoupili, protože bylo jasné, že dnes si z Břízek body neodvezou. Brzy navíc Mšeno zvýšilo své vedení, stalo se tak v 52. minutě, kdy hattrikovou brankou navýšil vedení Koudelka, stejný hráč dal na 7:0 o deset minut později. V závěrečné desetiminutovce se ještě prosadil Řezníček s Kocúrem a domácí mohou slavit vysoký debakl proti Josefovu Dolu.



Ohlasy k zápasu


Jiskra Mšeno C
Jaroslav Koudelka (hráč): Zatím naše letošní nejvyšší vítězství, kterého si velmi ceníme. Sehráli jsme kvalitní zápas.




Sestavy


Jiskra Mšeno C
P. Jungmann [-] - M. Hujer [-] , J. Koudelka [-] , M. Kocúr [-] , B. Novotný [-] (53. S. Kraus [-] ) , D. Ryšavý [-] , M. Řezníček [-] , M. Duštíra [-] , M. Vítek [-] (57. R. Hýř [-] ) , M. Dutka [-] , P. Vaněk [-]

Josefův Důl
L. Német [-] - P. Rezler [-] , J. Prokop [-] , P. Kubát [-] - L. Karaqi [-] , B. Efenberk [-] , A. Čarný [-] , M. Fejfar [-] - P. Němec [-] , N. Marku [-] , J. Lipský [-]

ŽK: 88. R. Hýř - 1. M. Fejfar .
Místo: UMT Břízky. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Pánek Jaroslav - FRIDRICH Jiří, DUTKA Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.