4:1
(3:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 10:15

11.kolo, Jihomoravský | Znojmo | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Spolupráce Klopara s Bílou přinesla Jezeřanům 3 body


Branky


14. M. Bíla , 24. M. Bíla , 35. M. Hájek , 79. M. Bíla - 2. L. Bogner
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sotva začala první půle a domácí už 1:0 prohrávali, kdy se ve 2. minutě prosadil po centru z pravé strany hlavou Bogner. Lehce opařeni touto brankou se domácí dostali pod tlak hostujícího týmu, naštěstí se jim nepodařilo proměnit další nadějné příležitosti. Po zhruba 10-ti minutách  se domácím podařilo oklepat, kdy zahrozil Popela – bohužel z dobré příležitosti přestřelil. Ve 14. minutě rozehráli své představení Klopar s Bílou, první jmenovaný přihrával za obranu, druhý zakončoval - 1:1. . Ve 24. minutě vstřelil z přímého kopu svou druhou branku v utkání (s pomocí teče hostující obrany) Bíla – 2:1. V 35. minutě to bylo již 3:1, kdy se po Kloparově přihrávce za obranu prosadil Hájek Milan – 3:1. Do konce poločasu se domácím již nepodařilo převahu přetavit v gól, a tak se šlo do kabin za stavu 3:1.

V druhém poločase se hrál relativně vyrovnaný fotbal bez větších brankových příležitostí. Postupem času se hosté snažili o korigování skóre a tlačili se více dopředu, což domácím umožňovalo vyrážet do brejků, nicméně se jim nedařilo žádný z nich proměnit a hostující nápor také nevedl ke vstřelení branky. V 79. minutě rozehrál Klopar volný přímý kop z levé strany přímo na hlavu osamoceného Bíly, který se nemýlil a uzavřel tak svůj hattrick – 4:1. V posledních minutách se utkání už jen dohrávalo. Utkání tak skončilo naším vítězstvím 4:1.



Sestavy


TJ Jezeřany-Maršovice B
K. Břinek [-] - D. Becha [-] , M. Adámek [-] , J. Šmíd [-] , L. Vlk [-] - M. Hájek [-] (83. J. Šles [-] ) , M. Bíla [-] , A. Klopar [-] , R. Hájek [-] - M. Kampas [-] (70. M. Badin [-] ) , J. Popela [-] (75. M. Hájek [-] )

TJ Lokomotiva Petrovice
D. Hladík [-] - J. Martínek [-] , T. Halva [-] , M. Věchet [-] , J. Sobotka [-] - J. Šrůtka [-] (46. P. Šedrla [-] ) , O. Šabaka [-] , J. Stejskal [-] , L. Bartoník [-] (80. M. Vinkler [-] ) - L. Bogner [-] , Z. Fiala [-] -

ŽK: 23. A. Klopar - 17. T. Halva , 57. M. Věchet , 67. J. Martínek .
Hráči zápasu: A. Klopar , M. Bíla .
Místo: Jezeřany. Počet diváků: 62. Rozhodčí: PALÁT Jiří - BERGER Josef (N), TRÉŠEK Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.