1:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 16:30

3.kolo, Jihomoravský | Vyškov | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

TJ Sokol Ježkovice - TJ Vícemilice B


Branky


0

Ježkovice ztratily doma tři body

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Na začátku zápasu byli domácí lepším mužstvem, dobře kombinovali a dostali se během pár minut do několika šancí. V 8. minutě pak přišel protiútok hostujícího mužstva a po nepřehledné situaci ve vápně skóroval hostující Jelínek a měnil skóre na 0:1. Domácí mužstvo po obdržené brance jakoby přestalo hrát, nedařila se kombinace, nedostávali se k odraženým míčům a šlo vidět, že každý chce vzít odpovědnost na sebe a skórovat. To se však nepodařilo. Hosté hrozili převážně z brejkových situací. V 14. minutě jednu takovou situaci musel řešit domácí Jura skluzem, za což obdržel žlutou kartu. Další žlutou kartu obdržel hostující Lazor, když ve vápně nasimuloval pád, což rozhodčí Rek velmi dobře viděl. V prvním poločase se už nic důležitého nestalo, a tak se do kabin odcházelo za stavu 0:1.

 

 

V úvodu druhého poločasu se domácí opět snažili o svou kombinační hru, ale pořád to nebylo ono. Trápení vyvrcholilo v 65. minutě, když Hampl nahrával dozadu, avšak domácí stopeři se nedohodli, u balónu byl první hostující Kalous, který už si s nabídnutou šancí poradil a zvýšil na 0:2. Na tuto branku nedokázalo domácí mužstvo nijak reagovat. Domácí se pokusili vystřídat, když na hříště přišel v 70. minutě Mazal (Pospíšil) a v 78. minutě Kozár (Votava). Na jejich hře se však nic nezměnilo.  Hosté taktéž vystřídali. V 78. minutě přišel na hřiště Janík (Dufek) a hned se mu podařilo skórovat a zvýšit tak na 0:3. V 85. minutě měli domácí možnost zahrávat přímý volný kop. K balónu se postavil domácí Jindra a nádhernou střelou do šibenice snižoval na 1:3. Po inkasovaném gólu hosté ještě vystřídali. Na hřiště přišel Vrána (Kalous). Do konce zápasu už se skóre neměnilo, a tak si hosté odvezli cenné 3 body z venku.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Ježkovice
Roman Bobál - hráč Sokol Ježkovice: Dnešní zápas se nám, bohužel, ani trochu nepodařil. Nějaké šance jsme měly, ale nedokázali jsme je proměnit. Střelba ze střední vzdálenosti nebyla žádná. Přišlo mi, jako by se nikomu dnes nechtělo běhat, nikdo nenahrával, vzájemně jsme si nepomohli, každý to chtěl vzít sám na sebe. Musíme se z tohoto zápasu ponaučit a do příštího kola zlepšit co se dá.

TJ Vícemilice B
Horńák JIří: Ježkovice dnes nehrály dobře a my jsme toho dokázali využít. Jsou to pro nás cenné tři body, obzvlášť z venkovního hřiště.



Sestavy


TJ Sokol Ježkovice
M. Fürst [-] - R. Rogožan [-] , P. Pospíšil [-] (70. L. Mazal [-] ) , M. Brtníček [-] , R. Bobál [-] , J. Jindra [-] , T. Votava [-] (78. J. Kozár [-] ) , J. Hampl [-] , L. Suchán [-] , M. Otevřel [-] , P. Jura [-]

TJ Vícemilice B
L. Šimara [-] - R. Chaloupka [-] , O. Kürti [-] , M. Novotný [-] , R. Nový [-] - R. Dufek [-] , M. Kalous [-] (85. J. Vrána [-] ) , J. Kürti [-] , Z. Lazor [-] - J. Jelínek [-] , M. Dufek [-] (78. J. Janík [-] ) -

ŽK: 14. P. Jura , 73. J. Jindra , 74. M. Brtníček - 30. Z. Lazor , 65. J. Kürti , 79. M. Kalous .
Místo: Ježkovice. Počet diváků: 34. Rozhodčí: Rek Lubomír - ZUKAL Jiří (N), HANÁK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.