2:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 16:30

3.kolo, Jihomoravský | Vyškov | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

TJ Sokol Račice - FK Pustiměř B


Branky


0

Domácí uhráli se štěstím remízu

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Začátek utkání se pro domácí nevyvíjel vůbec dobře. Hned z první rozehrávky dostali gól. V 2. minutě se prosadil hostující Zbořil. Hostující mužstvo se tak dostalo na koně a domácím trvalo dlouho, než se z inkasované branky vzpamatovalo. Ale během prvního poločasu se podařilo domácím dostat do tempa. Nejprve prázdnou branku přestřelil hlavičkou Kudlička, potom z malého vápna netrefil prázdnou bránu Přecechtěl. Hra se tedy hodně srovnala. Přesto domácí z rohu dostali gól. V 37. minutě se trefil hostující Klimek.  Do kabin se tedy šlo za stavu 0:2

 

 

Hned od začátku druhé půle domácí přitvrdili v důraze a vytvořili si více šancí. Rozhodčí bohužel těžce nezvládal hru a hrálo se velice tvrdě. Přišlo i na roztrhané dresy. Přesto všechno se domácí dostávali stále více do šancí. Fanoušky domácího celku zvedl konečně z lavičky Kala, když v 52. minutě nedal brankáři šanci vyniknout a snížil stav na 1:2. V 60. minutě byl právě Kala faulován na čáře velkého vápna a z přímého kopu se krásně trefil Kučera. A bylo tedy srovnáno. Za neustále tlaku se podařilo domácím střelit regulérní gól, který však nebyl rozhodčím uznán. Jeho posouzení ze středového kruhu, když praporek pomezního zůstal dole, bylo nepochopitelné.

 

V zápase padlo celkem 5 žlutých karet a dokonce i 1 červená, kterou v 89. minutě vyfasoval Motal.

 

Domácí tak uhráli remízu na vlastní půdě. Hosté odjížděli zklamaní, vzhledem k tomu, že vedli o dvě branky.

 



Sestavy


TJ Sokol Račice
P. Sotolář [-] - M. Zachrdla [-] , R. Sedlák [-] , P. Formánek [-] , J. Kala [-] - O. Šimko [-] , P. Chaloupka [-] , P. Kučera [-] , J. Kudlička [-] - Z. Přecechtěl [-] (80. T. Zezula [-] ) , Z. Ulrich [-] (70. P. Motal [-] )

FK Pustiměř B
T. Drmola [-] - M. Zbořil [-] (70. J. Zlámal [-] ) , J. Luska [-] , J. Snídal [-] , V. Smékal [-] (56. M. Sojka [-] ) , P. Polišenský [-] , T. Petro [-] , T. Vojáček [-] , L. Krejčí [-] , M. Koudelka [-] (88. M. Nečas [-] ) , O. Klimek [-]

ŽK: 65. R. Sedlák , 75. P. Motal - 62. O. Klimek , 65. P. Polišenský , 78. M. Sojka , 81. J. Snídal . ČK: 89. P. Motal .
Místo: Račice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Vinklárek Václav - KOZELEK Petr (N), FORMÁNEK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.