3:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

1.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravské Málkovice potvrdily dobré domácí výkony.


Branky


0

V závěru podzimní části se s marodkou potýkají snad všechna mužstva, ale Moravské Málkovice na domácím hřišti pravidelně bodují i přes všechny potíže se sestavou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Komořany se v Málkovicích velmi rychle ujaly Zbyňkem Konečným vedení. Omlazené domácí mužstvo však dokázalo využívat rychlých protiútoků a zkušenější hosté museli do poločasu dvakrát kapitulovat po únicích Jakuba Sedláčka. Nejprve již páté  minutě vyrovnal Martin Pavlík a z podobné situace ve dvacáté třetí minutě zajistil domácím vedení Lukáš Ďuriník. Hosté sice měli územní převahu, ale vstřelit domácím další branku nedokázali.

Také ve druhém poločase hosté domácí mužstvo zatlačili, ale žádnou ze svých příležitostí nedokázali proměnit. Naopak to byli opět domácí, kteří po si rychlém protiútoku vynutili faul a z pokutového kopu Jakub Sedláček potvrdil svůj dobrý výkon v zápase vstřelením rozhodujících gólu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Moravské Málkovice
Ladislav Grmela: Proti papírovému favoritu utkání jsme podali i v kombinované sestavě dobrý výkon a myslím si. že zaslouženě zvítězili.

TJ Komořany
David Petr: Dnešní zápas se nám vůbec nepovedl a přestože jsme téměř po celé utkání měli převahu, ani z těch nejvyloženějších šancí jsme gól dát nedokázali. Domácí nás dokázali potrestat z rychlých brejků a zaslouženě zvítězili.



Sestavy


TJ Sokol Moravské Málkovice
K. Jenerál [-] - K. Klvač [-] , M. Vojtek [-] , R. Doupovec [-] - R. Horalík [-] , R. Trněný [-] , M. Pavlík [-] , J. Zbořil [-] (26. M. Zacpálek [-] ) - J. Sedláček [-] - D. Langhammer [-] , L. Ďuriník [-]

TJ Komořany
R. Ondráš [-] - D. Petr [-] , D. Skřivánek [-] , T. Šimáček [-] , R. Prokop [-] - L. Brtník [-] , O. Kašlík [-] (46. L. Štercl [-] ) , J. Nohel [-] , M. Hrdlík [-] - R. Orálek [-] (34. P. Hlaváček [-] ) , Z. Konečný [-]

ŽK: 56. R. Horalík , 69. M. Zacpálek , 90. R. Doupovec - 31. M. Hrdlík .
Hráči zápasu: R. Trněný - Z. Konečný .
Místo: Moravské Málkovice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Florián Jakub - ĎURINÍK Petr (N), BALDÍK František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.