2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 16:30

3.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První body Rychtářova ve vyšší soutěži


Branky


0

Ve druhém kole III. třídy se sice potkali dva nováčci, ale z opačné úrovně soutěží. Zatímco domácí postoupili ze IV. třídy, hosté dlouho bojovali o udržení v okresním přeboru. Hlavně díky velkému přísunu mužstev z krajské soutěže nakonec sestoupili. To postavilo v tomto utkání pustiměřské hráče do role favorita.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hra v prvním poločase tomuto rozložení sil, ale vůbec neodpovídala. Domácí hráči předčili hosty hlavně v nasazení, bojovnosti a důrazu. Navíc se hosté nedokázali vyrovnat s nerovným terénem, který likvidoval jejich snahu o kombinační hru. Po půlhodině hry se  domácí poprvé prosadili. Martin Petlach prokázal svůj čich na góly a důrazně poslal svoje mužstvo do vedení. Nebyla to jedinná šance domácích a před poločasem prošel obranou dobře hrající Lukáš Konečný a jen pohotový zákrok Petra Uhlíře zabránil dalšímu gólu domácích.

Přestože hosté vstoupili do druhého poločasu lépe a hráli s větším nasazením, branku vstřelili opět domácí. Po dlouhém autovém vhazování tečoval míč Erik Mikulášek a míč doskákal až do rohu branky hostů. Potom hosté převzali iniciativu a snažili se zkrotit stále skákjící míč a postupným útokem se dostat do brankových příležitostí. Příliš se jim to ale nedařilo. Jak by se dala překonat obrana domácích se ukázalo dvacet minut před koncem utkání.  Dlouhý výkop přeletěl obránce a šikovný Tomáš Kubíček nedal domácímu brankáři šanci. Ani potom, ale hosté svoji hru nezjednodušili a domácím stačila tvrdá hra na to, aby svoje vítězství uhájili. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Rychtářov
Martin Kuchtíček - trenér Rychtářova: Pro nás je dnes důležité hlavně vítězství, které hráči velkou snahou a důrazem vybojovali.

FK Pustiměř
Pavel Holub - trenér Pustiměře: „Vůbec jsme se nepředstavili jako favorit zápasu. Spíše naopak. Soupeř nás předčil větší agresivitou a bojovností. Je to ale realita, se kterou je potřeba se smířit. Máme co zlepšovat a záleží to pouze na hráčích, zda chtějí nebo ne. V utkání se zejména ve druhém poločase hrálo velice tvrdě. Musím říct, že jsem se s tak tvrdou hrou dlouho nesetkal. Chvílemi to už nebyl fotbal, ale rugby. Nechci rozpitvávat, které z mužstev hrálo tvrději. Momentálně to není důležité. Obrovskou roli v tom hrál hlavní rozhodčí. Styl, jakým utkání řídil, je pro mě neakceptovatelný a některé jeho výroky byly směšné. Vím, že se komise rozhodčích potýká s nedostatkem rozhodčích, ale to je jejich problém. Z výkonu pana Stuchlíka je mi zle a děsím se utkání, řízených podobným způsobem.“



Sestavy


TJ Sokol Rychtářov
J. Brunclík [-] - L. Konečný [-] , M. Petlach [-] , R. Kyncl [-] (45. E. Mikulášek [-] ) , M. Pospíšil [-] , S. Vévoda [-] , J. Hořava [-] , P. Pernica [-] , J. Brunclík [-] , L. Sommer [-] (82. J. Hrad [-] ) , T. Vojtek [-]

FK Pustiměř
P. Uhlíř [-] - P. Hanák [-] - T. Hůlka [-] (49. P. Spodný [-] ) , T. Kubíček [-] , M. Švehla [-] , V. Smékal [-] , J. Kudýn [-] , M. Smejkal [-] , J. Sedlák [-] , M. Rozehnal [-] , L. Kučírka [-]

ŽK: 53. L. Sommer , 66. S. Vévoda , 87. J. Štelc - 87. L. Kučírka .
Místo: Rychtářov. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Stuchlík Vladislav - KUZNIK Tomáš (N), KUDÝN David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.