3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 10:30

3.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Drnovické "béčko" opět vítězně.


Branky


0

Do Drnovic ve druhém kole soutěže přijelo mužstvo Chvalkovic na Hané, které proti minulému ročníku opět posílilo kádr, čímž naznačuje, že bude chtít i v letošním ročníku hrát o přední příčky v tabulce. Domácí mužstvo, ale stále dokazuje, že i s neuvěřitelně vysokým věkovým průměrem nedá nikomu nic zadarmo.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se hrál vyrovnaný fotbal, domácí mužstvo více drželo míč, ale žádnou ze svých šancí nedokázalo proměnit ve vedoucí branku. Nejblíže ke gólu měl z přímého kopu Štefan Hrubša, ale jeho tečovaná střela skončila vedle branky Karla Vybírala. Hra hostů vypadala tak, jakoby byli spokojeni s bezbrankovou remízou.

Začátek druhého poločasu však hostující hráči totálně zaspali. Za šest minut dostali dva góly, které jak se nakonec ukázalo, rozhodly o výsledku utkání. Obě branky padly po navlas stejných pěkných kombinačních akcích. Po kolmých přihrávkách Dušana Švandy a Štefana Hrubši unikl Radek Pytela,  před brankou našel Zbyňka Zbořila, který prvním dotekem skóroval. Hostující mužstvo sice zvýšilo aktivitu, vytvořilo si brankové příležitosti, ale když už se jim podařilo překonat brankáře Mirka Rašku, stačili míč dopravit do bezpečí  domácí obránci.  Do dalších obrovských šancí se dostávali také drnovičtí hráči, ale proměnit ji dokázal opět pouze Zbyněk Zbořil, který tečovaný centr poslal nekompromisně volejem do hostující branky a završil tak svůj čistý hattrick. 



Ohlasy k zápasu


FK Drnovice B
Vlastimil Polišenský - trenér FKD "B": Po zkušenostech z jarní části soutěže jsem měl z chvalkovického mužstva respekt, ale dnes jsme byli po celé utkání lepší a byla to jen otázka vstřelení prvního gólu. Když jsme za stavu dva nula neproměňovali další šance měl jsme obavy, že dostaneme nějakou nešťastnou branku a bude drama. Naštěstí jsme ještě jeden gól přidali a bez problémů vyhráli.

TJ Sokol Chvalkovice na Hané
Jiří Novák - kapitán Chvalkovic na Hané: Drnovice byly dnes fotbalovější, spoustu dalších šancí ještě neproměnily a proto vyhrály naprosto zaslouženě.



Sestavy


FK Drnovice B
M. Raška [-] - P. Měřínský [-] , I. Drbal [-] , J. Bula [-] , V. Polišenský [-] (46. Z. Zbořil [-] ) - D. Švanda [-] , Š. Hrubša [-] , V. Zbořil [-] (73. J. Raška [-] ) , R. Pytela [-] - O. Böhm [-] (46. M. Jelínek [-] ) , D. Slezák [-]

TJ Sokol Chvalkovice na Hané
K. Vybíral [-] - . Šášek [-] , J. Novák [-] , V. Baranyai [-] - K. Šášek [-] , J. Pospíšil [-] , J. Pospíšil [-] , J. Hradil [-] (61. T. Churý [-] ) , P. Szeliga [-] (73. D. Churý [-] ) - D. Neckář [-] , J. Tumma [-]

Hráči zápasu: Z. Zbořil - K. Vybíral .
Místo: Drnovice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: NAVRÁTIL Antonín - BEDNÁŘ Jiří, REK Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.