Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 10:30

7.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí se na vítězství dost nadřeli.


Branky


0

Utkání dvou mužstev, která hrají velmi odlišným stylem se vyvíjelo zpočátku dost jednoznačně, ale čtvrthodiny před koncem byl výsledek hodně na vážkách. V úplném závěru rozhodli domácí o svém vítězství krásnou střelou Michala Slavíčka.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí začali velmi dobře a již v osmé mintě si na  rohový kop krásně naskočil Radek Pytela a umístěnou hlavičkou nedal Romanu Ondrášovi v brance Komořan šanci. Domácí i nadále dobře kombinovali a vytvářeli si dost velmi dobrých brankových příležitostí. Brzy po vedoucí brance se podařilo domácím hráčům překonat dobře organizovanou obranu podruhé. David Slezák ve skluzu zasáhl míč i hráče a přihrál Zbyňku Zbořilovi, který obešel hostujícího brankáře, ale rozhodčí Josef Kučera odpískal Davidu Slezákovi faul. Ani další šance domácí nedokázali proměnit a protože hosté svoje protiútoky nedokázali nebezpečně zakončovat skóre se do poločasu nezměnilo. 

V první polovině druhého poločasu byl obraz hry přibližně stejný jako v první půli a nebezpečnější byli stále domácí hráči. Největší šanci měli v šedesáté minutě, když David Slezák vrátil dlouhý centr hlavou před branku a Radek Pytela z bezprostřední blízkosti ve skluzu nastřelil tyč. V koncovce se jim tentokrát i nadále nedařilo a tak hosté vycítili příležitost výsledek změnit. Trochu jim to zkomplikoval Radek Pytela, který s přehledem proměnil kolmou přihrávku Dušana Švandy ve druhý gól. Téměř vzápětí prošel domácí obranou Petr Hlaváček umístěnou střelou snížil na dva jedna a zase bylo o co hrát. Než se domácí mohli o výsledek začít bát, v těžké situaci odcentroval Oldřich Böhm a Michal Slavíček nádhernou střelou zajistil domácím opět dvoubrankové vedení. A to nebylo v pěkném a dramatickém utkání ještě všechno, protože domácí stačili udělat ještě jednu chybu a komořanští hráči po rychlém brejku a pěkné kombinaci skórovali do prázdné branky. Tentokrát viděl přestupek proti pravidlům pro změnu pomezní rozhodčí Milan Kratochvíl a tak pěkná branka nebyla také uznána.



Ohlasy k zápasu


FK Drnovice B
Radek Pytela - hráč FKD "B": Škoda, že jsme nedokázali využít šance z našeho počátečního náporu. Komořany mají dobře organizovanou obranu a protože se nám tentokrát nedařilo proměňovat brankové příležitosti po celé utkání, v závěru zápasu jsme o vítězství mohli přijít.

TJ Komořany
Pavel Svoboda - trenér Komořan: Naši hru v současné době ovlivňuje hlavně to, že nám chybí pět hráčů ze základního kádru. Moji bývalí spoluhráči z Drnovic Dušan Švanda a Honza Bula podávají stále výborné výkony a ani dnes jsme na jejich mužstvo nestačili.



Sestavy


FK Drnovice B
M. Raška [-] - P. Jelínek [-] , V. Zbořil [-] , J. Bula [-] (82. J. Raška [-] ) , I. Drbal [-] - R. Pytela [-] (72. M. Jelínek [-] ) , J. Weber [-] (46. M. Slavíček [-] ) , Š. Hrubša [-] (46. O. Böhm [-] ) , D. Švanda [-] - D. Slezák [-] , Z. Zbořil [-] -

TJ Komořany
R. Ondráš [-] - T. Zouhar [-] , R. Prokop [-] , J. Šrámek [-] , T. Šimáček [-] , D. Skřivánek [-] , D. Petr [-] - J. Nohel [-] (46. O. Kašlík [-] ) , M. Potěšil [-] - P. Hlaváček [-] , L. Brtník [-]

ŽK: 61. T. Šimáček , 66. T. Zouhar , 88. L. Brtník .
Místo: Drnovice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kučera Josef - KRATOCHVÍL Milan, BRTNÍČEK Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.