2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:30

9.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První vítězství Kučerova.


Branky


0

Není to až tak dávno co Kučerov vstřelil první branku v této sezóně a v tomto kole se dočkali domácí fanoušci i prvního vítězství. V nervozním derby s béčkem  Bohdalic vybojovali domácí hráči důležité vítězství a už teď plánují jak se odpoutat z dolních pater tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do zápasu vstoupila obě mužstva opatrně a snažila se kombinačními akcemi připravit gólové příležitosti. Již po sedmnácti minutách hry udělala obrana hostí hrubou chybu,  Ondřej Peitl se v pokutovém území dostal k odraženému míči a z bezprostřední blízkosti jej dopravil do branky. Hosté se ani za nepříznivého stavu nevzdávali a snažili se o vyrovnání. Ve dvacáté sedmé minutě se jim míč do sítě Honzy Kotulána podařilo dostat, ale rozhodčí Jiří Sychra gól pro předchozí faul na domácího brankáře neuznal. V závěru prvního poločasu získali převahu domácí hráči a vytvořili si několik výborných brankových příležitostí. Po dalším nedorozumění v bohdalické obraně se dostal k míči Milan Krejčí a pohotovou střelou levou nohou zvýšil domácí vedení na dva nula.  V dalších minutách podržel hostující tým brankář Pavel Schöfr, nejvíce při sólovém nájezdu Ondry Peitla.

Do druhé části hry udělali hosté změnu v sestavě a na hřiště se dostal Honza Pacejka, který měl pomoct  rozrážet obranu domácího mužstva. Bohužel ve druhém poločase byla hra oboustranně neurovnaná a hlavně hosté nedokázali založit solidní akci, po které by se dostali do gólové šance. Domácím stačilo jednoduchým přechodem do útoku připravovat šance pro své útočníky, kteří šli několikrát sami na brankáře Pavla Schöfra. Hosté sice hrozili ze standardních situací, ale největší problémy udělala Honzovi Kociánovi střela Ondřeje Krecla, ale i tu dokázal vyrazit. V nervozním závěru domácí udrželi čisté konto a tím i svoje první vítězství v této sezóně.



Ohlasy k zápasu


TJ Kučerov
Jan Kotulán - brankář Kučerova: Dnešní zápas byl pro nás velmi důležitý a jsem rád, že se nám podařilo zvítězit. V příštím kole nás čeká doma Rychtářov a pokud zvládneme i tento zápas můžeme se posunout ze spodních pater tabulky.

TJ Sokol Bohdalice B
Zdeněk Julínek - trenér Bohdalic: Dnes jsme nehráli vůbec podle našich představ, nepomohlo nám ani nasazení hráče z áčka Honzy Pacejky a nebýt výborného výkonu brankáře Pavla Schöfra byla by naše porážka ještě vyšší.



Sestavy


TJ Kučerov
J. Kotulán [-] - O. Peitl [-] , J. Zahradníček [-] , M. Sácký [-] (56. L. Szendrei [-] ) , J. Kolář [-] (83. M. Klúč [-] ) , M. Krejčí [-] , L. Kuba [-] , T. Neděla [-] , R. Vít [-] , A. Vávra [-] (67. R. Šišma [-] ) , T. Bednařík [-]

TJ Sokol Bohdalice B
P. Schöfr [-] - M. Formánek [-] , J. Krška [-] , J. Cingel [-] (38. Z. Julínek [-] ) , F. Petko [-] - L. Martínek [-] (61. O. Krecl [-] ) , V. Neděla [-] , R. Vaculčík [-] - M. Horák [-] (71. V. Svědínek [-] ) , M. Paštěka [-] (46. J. Pacejka [-] ) - L. Langhammer [-]

ŽK: 42. V. Neděla .
Hráči zápasu: M. Krejčí .
Místo: Kučerov. Počet diváků: 75. Rozhodčí: SYCHRA Jiří - SLEZÁK Roman (N), DRBAL Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.