1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 15:00

10.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zasloužená výhra Komořan.


Branky


0

S těžkými povětrnostními podmínkami se lépe dokázali vyrovnat domácí. V prvním poločase sice s větrem v zádech vůbec nepřesvědčili, ale ve druhém poločase si proti silnému větru přece jen dokázali vytvořit převahu a téměř z jedinné šance získat důležité vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase oběma mužstvům silný vítr velmi překážel a hrálo se téměř bez zakončení. Kombinace hostů uprostřed hřiště vypadala fotbalověji, ale většinou končila na důrazné obraně domácího mužstva.

Ve druhém poločase se domácí s přibývajícím časem zlepšovali i když na gólové šance byla i jejich hra velmi chudá. V padesáté páté minutě se podařilo hostům snad poprvé překvapit domácí obranu a po centru Davida Kudýna se snažil skluzem dopravit míč do domácí branky Tomáš Kubíček. Jeho střela šla vedle a byla to jedinná gólová příležitost hostí ve druhé části hry. V šedesáté minutě vnikl do pokutového území hostů Radek Orálek a dvojice pustiměřských stoperů ho vzala do presu. Rozhodčí Karel Landa souboj posoudil jako faul a odpískal pokutový kop. Radek Orálek tentokrát potvrdil pravidlo, že faulovaný hráč by neměl penaltu jít sám kopat a jeho málo umístěnou střelu Petr Uhlíř vyrazil. Přesto domácí i nadále pokračovali v tlaku a sedmdesáté páté minutě po narážečce s Radkem Orálkem, Zbyněk Konečný poslal domácí do vedení. Hosté se snažili o vyrovnání, ale domácí mužstvo si vítězství dokázalo pohlídat.



Ohlasy k zápasu


TJ Komořany
Pavel Svoboda - trenér Komořan: Jaké počasí, takový fotbal. Když pominu pokutový kop, tak jsme z jedné šance dokázali dát gól, jinak skončil zápas nula nula.

FK Pustiměř
Jaroslav Kudyn - trenér Pustiměře: Dnešní utkání se mi těžce hodnotí. Myslel jsem, že nejhorší už máme za sebou, ale bohužel jsme se tímto utkání dostali do stejných problémů jak na začátku sezony. Utkání jsme zase odehráli bez pohybu a nasazení. Není možné, abychom si za celý zápas nevytvořili žádnou pořádnou šanci. V prvním poločase jsme sice hráli proti silnému větru, ale bez pořádné přihrávky. Z obou stran se poločas odehrál ve středu hřiště. V druhém poločase jsme chtěli hrát aktivně. Jenomže pomalé přihrávky do stran a potom ztráta míče bylo jediné, co jsme za celý zápas vytvořili. Domácí poprvé zahrozili v 60. minutě, kdy po dlouhém nákopu domácí útočník v souboji upadl a rozhodčí zapískal pokutový kop. Naštěstí, náš brankař penaltu chytil. Dále se hrál nezáživný fotbal bez šancí. Rozhodla 75. minutě, kdy jsme nebyli schopni zastavit domácího záložníka, který v pohodě doběhl do našeho vápna, kde si narazil se spoluhráčem míč, a sám před brankařem nezaváhal 1:0. Bohužel ani vedení domácího celku nás nedostalo do zápasu. Dále jsme kombinovali daleko od domácí brány, a vytvořili si pouze jednu šanci, kdy se po centru do pokutového území domácích objevil před brankářem osamocený Maděra, ale špatným zpracováním o míč přišel a domácí se osvobodili odkopem. Na dnešním zápase bylo jasně vidět, jak se neuvěřitelně nadřeme, abychom se vůbec dostali do vápna soupeře. Nakonec naše skóre hovoří za vše.



Sestavy


TJ Komořany
R. Ondráš [-] - D. Petr [-] , D. Skřivánek [-] , T. Šimáček [-] , R. Prokop [-] - P. Hlaváček [-] , L. Brtník [-] (86. T. Zouhar [-] ) , O. Kašlík [-] , J. Nohel [-] - R. Orálek [-] , Z. Konečný [-] (90. M. Potěšil [-] )

FK Pustiměř
P. Uhlíř [-] - T. Kubíček [-] , M. Maděra [-] (71. M. Sojka [-] ) , O. Klimek [-] , M. Smejkal [-] (46. R. Kavečka [-] ) , J. Brandýs [-] (31. T. Hůlka [-] ) , M. Rozehnal [-] , D. Kudýn [-] , J. Sedlák [-] , L. Kučírka [-] , P. Hanák [-]

ŽK: 53. Z. Konečný , 84. P. Hlaváček - 65. P. Hanák .
Hráči zápasu: D. Skřivánek .
Místo: Komořany. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Landa Karel - GÖTZ Libor (N), SPODNÝ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.