1:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 15:30

10.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dělba bodů vadí víc Chvalkovicím.


Branky


0

Hosté přijeli do Málkovic v nekompletní sestavě a domácí mužstvo je zpočátku přehrávalo. Postupně však převzali iniciativu hosté a nakonec byli se ziskem jednoho bodu nespokojeni.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí mužstvo se rychle a snadno po chybě brankáře Zbyňka Pouzara, Tomášem Kudličkou ujalo vedení. Na začátku utkání hosty přehrávalo a zdálo se, že nekompletní hosté tentokrát v Málkovicích bodovat nebudou. Ve druhé polovině prvního poločasu se hosté otřepali a ve třicáté deváté minutě Petr Szeliga vyrovnal.

Ve druhém poločase byli hosté lepší a vytvořili si příležitosti strhnout vedení na svoji stranu. Bohužel pro ně, však žádnou šanci neproměnili a ani rozhodčí Jan Šebesta jim nebyl nakloněn, když žádný z přestupků domácích v pokutovém území, neposoudil jako faul. Nakonec byli s nerozhodným výsledkem spokojenější domácí.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Moravské Málkovice
Ladislav Grmela - trenér Moravských Málkovic: Když jsme v úvodních dvaceti minutách byli lepší a ujali se vedení, pomýšlel jsem na tři body. Po skončení utkání jsme rád za jeden. Někteří hráči hrají stále pod své možnosti a to nám samozřejmě chybí k tomu abychom mohli takové zápasy vyhrávat.

TJ Sokol Chvalkovice na Hané
Jiří Novák - kapitán Chvalkovic na Hané: V improvizované sestavě, ve které jsme do Moravských Málkovic přijeli, jsme měli z výsledku trochu obavy, ale podle průběhu utkání jsme měli asi vyhrát.



Sestavy


TJ Sokol Moravské Málkovice
L. Ďuriník [-] - K. Klvač [-] , P. Harásek [-] , M. Vojtek [-] (46. D. Langhammer [-] ) , R. Doupovec [-] (76. M. Čelechovský [-] ) - M. Pavlík [-] , R. Trněný [-] - T. Kudlička [-] , J. Sedláček [-] - R. Horalík [-] (46. R. Posolda [-] ) , P. Kapounek [-] (46. R. Klvač [-] )

TJ Sokol Chvalkovice na Hané
Z. Pouzar [-] - D. Neckář [-] , J. Pospíšil [-] (73. P. Kudyn [-] ) , P. Szeliga [-] , V. Baranyai [-] , J. Novák [-] - J. Pospíšil [-] , T. Churý [-] , D. Churý [-] (50. L. Tumma [-] ) , J. Hradil [-] - D. Šimeček [-] (55. P. Novák [-] )

Hráči zápasu: K. Klvač - J. Pospíšil .
Místo: Moravské Málkovice. Počet diváků: 45. Rozhodčí: Šebesta Jan - ZBOŘIL Miloš (N), MATOUŠEK Vratislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.