Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:00

11.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pustiměř nastřílel v přesilovce čtyři góly.


Branky


0

Opatovice si dnešní utkání zkomplikovaly rychlým vyloučením a Pustiměř se dočkal výrazného vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku se zdálo, že utkání bude soubojem pustiměřské ofenzívy s opatovickou obranou, přerušovaným občasnými rychlými protiútoky nebezpečných opatovických útočníků. V šestnácté minutě po tvrdém souboji v pokutovém území hostů, oplácel Marek Kolkop útočníkovi domácích takovým způsobem, že jej rozhodčí Karel Landa vyloučil. V přečíslení se, ale domácím hra příliš nedařila a hlavně v zakončení domácím hráčům opět nevycházelo. Za zmínku snad stojí jen hlavička Marka Kalvastera po rohovém kopu, ale i s ní si Honza Müller lehce poradil. A tak se ve třicáté šesté minutě do šance, po centru Matěje Novotného, dostal Zdeněk Švéda, ale ani on Petra Uhlíře nepřekonal. Už to vypadalo, že poločas skončí bez branek, ale po centru Martina Maděry zapoměla obrana hostí na Jana Brandýse a ten hlavou zajistil domácím vedení. O tři minuty později sebral uprostřed hřiště Jakub Kudýn míč Matěji Novotnému, prošel do šestnáctky a přihrávkou našel Marka Rozehnala. Ten nekompromisně zvýšil na dva nula.

Druhý poločas začal velmi nervózně, což překvapilo spíš u domácího mužstva, které s převahou jednoho muže v poli a s dvoubrankovým náskokem mohlo hrát určitě klidněji. Navíc v padesáté šesté minutě unikl Tomáš Kubíček jeho střílený centr prošel přes celou bránu. ale Martin Maděra nastřelil pouze tyč. Hra byla i nadále dost neurovnaná a teprve v sedndesáté minutě se mohli domácí více uklidnit. když Tomáš Kubíček pohotovou střelou zvýšil na tři nula. Deset minut před koncem se podařila fotbalová paráda opatovickému Pavlu Škvárovi. Petr Uhlíř v brance domácích očekával centr, ale Pavel Škvára z úhlu zatočil míč do brány. Domácí, ale ihned z protiútoku po úniku a centru Tomáše Kubíčka, Martinem Maděrou zvýšili na konečných čtyři jedna.

 



Ohlasy k zápasu


FK Pustiměř
Pavel Holub - trenér Pustiměře: „Jsem rád, že klukům dnes zápas vyšel! Hráli jsme sice v početní převaze, ale i přesto si myslím, že jsme byli lepším mužstvem. Do zápasu nastoupila dost pozměněná sestava, ale ukázalo se, že jsme měli šťastnou ruku. Musíme být hlavně spokojeni se střeleckou produktivitou. Doposud jsme vstřelili 10 branek, což je pouze jedna branka na zápas, a to je strašně málo!!! Ofenzivní pojetí bylo dnes jednou z taktických strategií a podařilo se jí do puntíku splnit. Nevyužity, zůstaly další šance, například Maděrova nastřelená tyčka. Potěšilo mě, že se dnes bodově prosadil kapitán Marek Rozehnal, který se jednou brankou a jednou asistencí výrazně zasloužil o dnešní vítězství. Na „staré časy“ také nechala diváky zavzpomínat ofenzivní dvojice Kubíček-Maděra. Tito dva „šutéři“ spolu zase po delší době nastupují v základní sestavě a dnes bylo vidět, že o sobě na hřišti vědí. Navíc si oba připsali po dvou kanadských bodech za gól a přihrávku Škoda porážky z minulého kola. Už jsem o tom mluvil nedávno. Pokud chceme v klidu přezimovat, musíme zvládnout následující tři „ligová“ kola.“

TJ Sokol Opatovice
Hubert Jelínek - trenér Opatovic: Když od šestnácté minuty hrajete v deseti, těžko můžete očekávat lepší výsledek. Také jsme dnes nenastoupili v ideální sestavě a navíc se nám zranil Zdeněk Švéda.



Sestavy


FK Pustiměř
P. Uhlíř [-] - T. Hůlka [-] (76. M. Sojka [-] ) , M. Kalvaster [-] , T. Kubíček [-] , M. Maděra [-] , O. Klimek [-] , J. Brandýs [-] (81. M. Raus [-] ) , M. Rozehnal [-] , D. Kudýn [-] , L. Kučírka [-] , P. Hanák [-]

TJ Sokol Opatovice
J. Müller [-] - D. Alán [-] , M. Kolkop [-] , J. Trávníček [-] , F. Kučera [-] , M. Novotný [-] (82. A. Tvrdý [-] ) - P. Škvára [-] , M. Síkora [-] , L. Jelínek [-] - Z. Švéda [-] (46. V. Bezděk [-] ) , R. Adam [-] -

ŽK: 13. O. Klimek , 26. M. Kalvaster , 50. T. Kubíček , 66. T. Hůlka - 15. M. Novotný , 62. J. Müller , 72. P. Škvára . ČK: 16. M. Kolkop .
Hráči zápasu: T. Kubíček - L. Jelínek .
Místo: Pustiměř. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Landa Karel - POKORNÝ Petr, ZAHRADNÍČEK Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.