Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 12:15

12.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V deseti Bohdalice na Komořany nestačily.


Branky


0

Další nešťastné utkání mají za sebou hráči Bohdalic"B". Zranění brankáře Pavla Schöfra, hráče Lukáše Langhammera a vyloučení Jakuba Cingela byly příčinou další vysoké porážky domácích. Útočník Komořan Radek Orálek nastřílel oslabenému soupeři čtyři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté z Komořan vstoupili do utkání velkým stylem. Již v sedmé minutě vedli brankami Davida Petra a Radka Orálka dva nula. Pak domácím přece jen svitla naděje na obrat skóre, když David Korkován snížil na rozdíl jedinné branky. Hosté dokázali rychle odpovědět tečovanou střelou Radka Orálka a do šaten se šlo za stavu tři jedna. Bohužel pro domácí se těsně před poločasem nechal vyloučit Jakub Cingel.

Také druhý poločas začal pro domácí nešťastně, protože pro zranění musel odstoupit brankář Pavel Schöfr a do domácí branky se začaly sypat góly. Hosté si s chutí zastříleli a v závěru přidal Radek Orálek další dvě branky a stal se střelcem tohoto kola.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bohdalice B
Zdeněk Julínek: Dnešní utkání pro nás bylo velmi nešťastné a po zraněních a vyloučení hráčů jsme nemohli proti kvalitnímu mužstvu Komořan nic uhrát.

TJ Komořany
David Petr: Rychle vstřelené branky v úvodu utkání nás uklidnily a proti oslabenému soupeři jsme celkem snadno vysoko vyhráli.



Sestavy


TJ Sokol Bohdalice B
P. Schöfr [-] - M. Formánek [-] , J. Vala [-] - M. Horák [-] , R. Vaculčík [-] - M. Záruba [-] - J. Cingel [-] , D. Korkován [-] , M. Horák [-] , L. Langhammer [-] , L. Martínek [-]

TJ Komořany
R. Ondráš [-] - D. Petr [-] , D. Skřivánek [-] , T. Šimáček [-] , R. Prokop [-] - P. Hlaváček [-] , L. Brtník [-] , J. Nohel [-] , M. Hrdlík [-] - R. Orálek [-] , Z. Konečný [-]

ŽK: 45. R. Vaculčík . ČK: 45. J. Cingel .
Hráči zápasu: R. Orálek .
Místo: Bohdalice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Bednář Jiří - NAVRÁTIL Antonín, STŘÍŽ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.