0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

12.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapení v Habrovanech.


Branky


0

V tomto případě se nejedná o ani tak o překvapení z výsledku utkání, ale překvapení připravila všem komise rozhodčích, když na utkání delegovala devatenáctiletou Karolínu Kittlerovou. Na této úrovni není zvykem, aby utkání rozhodovala žena. Nejsem si jistý jestli se nejedná vůbec o okresní premiéru. Musím zdůraznit, že podle svědků se svého úkolu zhostila velmi dobře.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na vyhlášeném habrovanském těžkém terénu se jen velmi těžko hraje kombinační fotbal. Hosté si v průběhu prvního poločasu vytvořili mírnou převahu, ale do šancí se příliš nedostávali. Domácí hráči na tom byli stejně a tak o výsledku prvního poločasu rozhodla branka do šatny, kterou vstřelil hostující Jakub Tumma. 

I ve druhém poločase předčily obrany obou mužstev útok. Dlouho se hrálo bez výraznějších brankových příležitostí a byli to opět hosté, kteří Dušanem Neckářem mladším zvýšili na dva nula. V závěru zápasu si domácí vytvořili převahu a snažili se o vstřelení kontaktní branky. Hosté se, ale při všech jejich příležitostech dokázali ubránit a odvážejí si zasloužené tři body.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Chvalkovice na Hané
Jiří Novák: Ze záčátku jsme byli překvapeni, že píská žena, ale nakonec to přispělo ke slušnějšímu průběhu utkání. Těžký terén moc úrovni zápasu neprospěl, ale nakonec jsme branky vstřelit dokázali a jsme s výsledkem spokojeni. Doufám, že nás to povzbudí do dalších zápasů.



Sestavy


TJ Habrovany
R. Dvořáček [-] - Z. Modlitba [-] , R. Kopač [-] , P. Dobeš [-] (80. J. Souček [-] ) , J. Pořízek [-] - A. Skřivánek [-] , J. Souček [-] , M. Luska [-] , M. Pořízek [-] - R. Novotný [-] , L. Pořízek [-] -

TJ Sokol Chvalkovice na Hané
Z. Pouzar [-] - T. Churý [-] , J. Novák [-] , D. Neckář [-] (46. P. Novák [-] ) , V. Baranyai [-] - J. Hradil [-] , J. Pospíšil [-] , J. Pospíšil [-] , P. Szeliga [-] (75. D. Churý [-] ) - D. Neckář [-] , J. Tumma [-]

ŽK: 35. R. Kopač , 61. J. Pořízek - 61. J. Hradil .
Místo: Habrovany. Počet diváků: 60. Rozhodčí: KITTLEROVÁ Karolína - TRNAVSKÝ Pavel (N), MATOUŠEK Vratislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.