1:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

12.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rychtářov sbírá body.


Branky


0

V minulém kole vysoká výhra s Bohdalicemi "B" a v tomto kole remíza s favorizovanými Hošticemi. Rychtářovští fotbalisté pomalu začínají sbírat důležité body potřebné k záchraně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první části hry byli domácí lepším mužstvem a dokázali si vypracovat velké množství slibných příůežitostí. Jednu z nich proměnil ve třicáté třetí minutě Martin Petlach ve vedoucí branku Rychtářova.

Do druhého poločasu nastoupili hosté se snahou o vyrovnání a vytvořili si herní převahu. Domácí o vítězství hodně dlouho bojovali a připravil je o něj až deset minut před koncem hostující Filip Kocourek, který přímým kopem z velké dálky překvapil domácího brankáře Jaroslava Brunclíka.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Rychtářov
Martin Dvořák: Ztráta dvou bodů nás hodně mrzí. V prvním poločase jsme neproměnili vyložené brankové příležitosti a nešťastná branka v závěru utkání nás o vítězství připravila.

TJ Hoštice-Heroltice
František Přibylík: Dnes jsme hráli velmi špatně a jsme rádi, že jsme získali bod.



Sestavy


TJ Sokol Rychtářov
J. Brunclík [-] - R. Štelc [-] (46. E. Mikulášek [-] ) , L. Konečný [-] (63. J. Hořava [-] ) , M. Petlach [-] , M. Pospíšil [-] , S. Vévoda [-] , J. Štelc [-] , J. Brunclík [-] , R. Kyncl [-] , L. Sommer [-] , T. Vojtek [-]

TJ Hoštice-Heroltice
J. Jenáček [-] - J. Kocourek [-] , M. Jünger [-] (66. D. Zimmermann [-] ) , M. Hlaváč [-] (60. V. Hort [-] ) , L. Kolkop [-] , V. Petružela [-] - M. Autrata [-] , F. Kocourek [-] - O. Petružela [-] (65. P. Míka [-] ) , J. Wachtel [-] , Z. Šváb [-]

Hráči zápasu: J. Štelc - F. Kocourek .
Místo: Rychtářov. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Landa Karel - KUCHTÍČEK Zdeněk (N), JANEČEK Antonín (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.