2:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 10:30

13.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vedoucí mužstvo tabulky ztratilo doma bod.


Branky


0

Již ve třetím zápase v řadě bojuje drnovické béčko do posledních minut o vítězství. V minulém domácím utkání zachránila mužstvo  penalta v poslední minutě, v předcházejícím kole v Kučerově padla vítězná branka deset minut před koncem, ale tentokrát se  domácím zvítězit nepodařilo i když šance na rozhodnutí utkání mužstvo mělo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase zaskočila domácí mužstvo rychlá branka Rychtářova, kterou po centru vstřelil Milan Pospíšil hlavou. Domácí si již tradičně vytvořili herní převahu, ale vyrovnat se jim podařilo až ve třicáté první minutě Štefanem Hrubšou. Hosté se na domácí mužstvo dobře takticky připravili, nastoupili v netradičním rozestavení s posíleným středem hřiště a spoléhali na rychlé protiútoky. Do poločasu již branky nepadaly a tak do šaten šli spokojeněji hosté.

Příznivé skóre optimisticky naladilo nejen velké množství rychtářovských příznivců v hledišti, ale také hostující hráče na hřišti. Přestože domácí si vytvořili územní převahu, z rychlých brejků nebezpečně ohrožovali domácí branku hosté. Nejprve Jiří Hořava vyslal z dobré šance střelu nad branku a potom Radek Štelc pronikl po brankové čáře a naštěstí pro domácí zvolil nepřesnou střelu z velkého úhlu, místo přihrávky na volného Milana Pospíšila, před prázdnou polovinou drnovické branky. V šedesáté čtvrté minutě se po pěkné kombinační akci ocitl sám před brankářem střídající Michal Jelínek, ale Erik Mikulášek jeho střelu zlikvidoval. V sedmdesáté minutě zapoměla hostující obrana uprostřed šestnáctky na volného Jozefa Webera a ten s přehledem zajistil domácím vedení dva jedna. Hosté se sympaticky vrhli do útoku a v sedmdesáté šesté minutě sice Libor Sommer netrefil míč tak jak si asi představovat, ale k překvapení všech vysoký lob zapadl do rohu branky Tondy Petlacha. Ze závěrečného náporu mohli domácí ještě vyrovnat. Po pěkné akci Radka Pyteli se do vyložené šance dostal Zbyněk Zbořil, ale jeho střela se do branky hostů nevešla.



Ohlasy k zápasu


FK Drnovice B
Vítězslav Zbořil ml.: Dnes se ukázalo jak moc nám chybí Dušan Švanda. Místo šesti brankových šancí si dokážeme vytvořit jenom třeba dvě a to nám na vítězství nestačí.

TJ Sokol Rychtářov
Martin Dvořák: Před utkání jsme nečekali, že by se nám v Drnovicích podařilo něco uhrát. Snažili jsme se poctivě bránit a vyrážet k rychlým brejkům. S bodem jsme velmi spokojeni.



Sestavy


FK Drnovice B
A. Petlach [-] - P. Měřínský [-] (62. M. Jelínek [-] ) , V. Polišenský [-] , V. Zbořil [-] , J. Bula [-] (46. D. Slezák [-] ) , M. Slavíček [-] - J. Weber [-] , Š. Hrubša [-] , R. Pytela [-] - Z. Zbořil [-] , O. Böhm [-]

TJ Sokol Rychtářov
E. Mikulášek [-] - - L. Konečný [-] (41. J. Hořava [-] ) , R. Štelc [-] (74. J. Hrad [-] ) , M. Petlach [-] , M. Pospíšil [-] , S. Vévoda [-] , J. Štelc [-] , J. Brunclík [-] , R. Kyncl [-] , L. Sommer [-] , P. Pernica [-]

ŽK: 63. J. Weber , 86. R. Pytela - 39. M. Pospíšil .
Hráči zápasu: Š. Hrubša - L. Sommer .
Místo: Drnovice. Počet diváků: 45. Rozhodčí: Lazar Martin - JELÍNEK Oldřich (N), KUCHTÍČEK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.